2777
2789
عنوان

تیر 91 میای بغلم ایشالله.

| مشاهده متن کامل بحث + 1078876 بازدید | 24360 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشکی یکی از افراد قدیمی تاپیک یا همون مدیریش یه گروه تو واتس اپ یا تلگرام بزاره تا همه ماهایی که بچه هامون تو یه سن هستن بتونیم از اطلاعات هم استفاده کنیم
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
بالاخره همفکری و مشورت باهمدیگه و استفاده از اطلاعات خوب و مفید هم دیگه به نفع همه هست
ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
نه عزیزم...نمیدونم...ولی فکر کنم یه بار بهاری مامان آروین گفت اگه کسی دوست داره عضو گروه واتساپ بشه اعلام کنه من خودم اونموقع با واتساپ کار نمیکردم عضو نشدم ولی الان دوست دارم عضو بشم ولی به هیچ کدوم از بچه ها هم دسترسی ندارم که شماره من رو هم اد کنن
سلام بچه ها. بعد از مدددددت ها اینجا سرزدم. دلم برای اینجا تنگ شده. شیما جون مبارکه نینی جدید زهرا خانوم. تو از همه دیرتر می خواستی واسه دومی اقدام کنی ولی ماشالا از ماها زرنگ تر بودی. آفرین. با این وضعیت فکر کنم سومی رو هم بیاری. پپو تو هم اگه سر می زنی یه خبری بده از خودت و نینی جدید نوراااااااااا خسلس وقته ازت بی خبرم حالا اگه کسی گذرش از اینورا بیفته و جواب بده خخخخخخ
زندگی بافتن یک قالی است - نه همان نقش و نگاری که خودت می‌خواهی - نقشه را اوست که تعیین کرده است - تو در این بین فقط می‌بافی - نقشه را خوب ببین - نکند آخر کار قالی زندگی‌ات را نخرند -
2810