2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست
سلام مامان گلیا.کریر صندلی ماشین نو خارجی دارم مال پسرمه ولی اصلا استفاده نکردم مناسب سیسمونیه با سلفون.محافظ سرماهم داره.میتونید بیاید ببینید یا براتو خودم بفرستم.بزنگید یا اس۰۹۱۹۵۵۰۷۱۹۳تومان۹۰.تخفیف کوچیکم داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامانای فروردینی پیشنهاد میکنم سری کلاسهای آمادگی برای زایمان رو هرجا دیدید شرکت کنید معمولا تو 8 جلسه برگزار میشه واااااقعا عاااااالیه، من از طرف مرکز بهداشت پیدا کردم چون میخوام طبیعی زایمان کنم خیلی کمکم میکنه آموزش تمرینات ورزشی و تنفسی هم داره که با انجامشون راحتتر زایمان میکنید
شانس نام مستعار خداست،آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد....خداجونم دوستت دارم
پوشاک نوزادی کیانا http://babykaraj.blogfa.com Telegram.me/kianastore Instagram.com/kianakidstore (((ارسال به کل کشور به جز اسفند ماه هر سال ))) بزرگترین بورس البسه خانگی با بیش یکصد طرح لباس کودک آشور(برگ سبز)- تاپ لاین-شابن -به آوران-نیلی pariz-baby sun-tico baby همه در یک مکان زیبایی کودکان دلبندتان را دو چندان کنید وعده دیدار ما : کرج- خ شهید بهشتی - پاساژ آزادی-ط دوم-پلاک40- پوشاک نوزادی کیانا برای سنین صفر تا 4 سال
2805
سلام مامان های گل حال و احوال این روزاتون چطوره؟ من که مامان اسفندی میشم اگر خدا بخواد! تاریخ زایمانم 25 اسفند شده. من میخوام سزارین بشم دکترم هم برام نوشته ولی گفته از اول این ماه حتی بیمارستان های خصوصی هم اجازه سزارین نمیدن
سلام عادله جون خوبی؟ ان شاء الله نی نیتو به سلامتی بدنیا بیاری و بغل کنی چرا میخوای سزارین بشی؟ من دخترم تا الان که 35 هفته هستم هنوز نچرخیده و سرش بالاس وقتی فکرشو میکنم ممکنه سزارین بشم بغضم میگیره
شانس نام مستعار خداست،آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد....خداجونم دوستت دارم
عادله حون25اسفند چند هفته میشی؟؟منم سزم وبرای اول فروردین وقت دارم که39هفته و2روز هستم ولی دکتر گفت از25منتظر باش
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
پرنسس جان من و شما هفته هامون یکیه، 25م منم مثل شما 38 هفته و 2 روزم. دکتر منم گفت میخوای25م یا اول فروردین باشه؟ خودم 25م رو ترجیح میدم چون کار شوهرم طوریه که تو عید اصلا مرخصی نداره. از طرفی هم آخرین سونوگرافی که رفتم تاریخ زایمان طبیعی رو 30 اسفند تخمین زده برام. به هر حال امیدوارم که مشکلی نباشه.
عادله جون دیگه داری لحظه شماری می کنی ان شاالله زایمان خوب وراحتی داشته باشی منم چند روز حال خوبی ندارم کمر درد وحس پری شدیدی دارم خدا کنه پسرم تا اول فروردین صبرکنه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
2810