2777
2789
عنوان

اکسم پیام تبریک داده‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 2123 بازدید | 98 پست
یه درصد هم بفکرش نیستم بخدا همینجوری پیام دادم از سر حماقت حالا میرسم خونه میگم

اخه تو تاپیک های قبلیت اینطور نوشتی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم مرسی که هستی😍تیکر یک سالگی دوقلوهام🥳🐥🐥

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لطفا تا وقتی چشمتون دنبال رابطه های قبلیتونه ازدواج نکنید

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.

شما یاداشت زدید متاهل، اما خوب چرا باید به اکستون ی پیام بدید و بعد پاک کنید؟

از اون مهم تر اینکه چرا باید شاره اکسش رو اینجوری ذخیره کنه🤭

این زندگی ناجالب در شأن انسان جالبی مثل من نیست واقعا😒

بخدا هیچی نگفتم من یعنی فقط گفتم بی‌ معرفت شدی دیگه تبریکم نمیخواهی بگی همین بعدش منصرف شدم پاک کردم ...

حس خوبی بهت ندارم

دست از این کثافت بازی بکش

از حرفم ناراحت میشی به درک

شوهر منم سیمکارت مخفی داشته با اینکه سن هردومون پایین بوده اون نمیدونم ازون سن ییمکارت مخفیشو چرا نگه داشته بود اخرم زندگیمونو ب باد داد ببین عزیز دلم طرفت میفهمه که تو جای دیگه سیر میکنی حتی اگ علتشو ندونه و درد میشه براش خودشم نمیفهمه علتش چیه اما میفعمه ی چی درست سر جاش نیست پس نکن با شوعرتو زندگیت و خودت 

گوشی مخفیه باو الان میزنم همه چیش پاک میکنم شمارش اسمش عکسش 😭تو اسنپم برسم خونه جواب میدم همه کاربر ...

وای توروخدانکن این کارو گوشی مخفی دیگه چه صیغه ایه الان راضی ازوضعیتت من بااین که دوس پسرنداشتم کسی بوده برای آشنایی واسه ازدواج الان که ازدواج کردم اسم اونی که برای ازدواج آشنامی شدیم پاک کردم ولی تومخاطبین روبیکااینامونده ازترس این که نامزدم دیدنی فکربدنکنه جلوش مخاطبین روبیکاروبالاوپایین می کردم ببینه اسم غریبه ست بهش توضیح بدم کیه پاک ام نمی شد ازمخاطبین که پاک کنم راحت شم 

وای توروخدانکن این کارو گوشی مخفی دیگه چه صیغه ایه الان راضی ازوضعیتت من بااین که دوس پسرنداشتم کسی ...

اره روبیکا پاک نمیشه

من جات بودم روبیکا حذف میکردم

زندگیت مهمتره 

سلام مجدد همه کاربرای تاپیکم ببخشید با اسنپ تو مسیر خونه بودم تازه رسیدم الان هم میگم کلا چی شد هم همه پست ها که سوالی بود جواب میدم فقط لطفا قضاوت نکنید ❌

ما تازگی عقد کردیم البته چندماهی نامزد رسمی و اینا بودیم خب امروز شوهرم خونه ما بود رفتیم تو اتاق بعدش سر یه چیز بیخودی حالت قهر بغض به خودش گرفت سر سفره هم با مامان و بابام سر سنگین بود ناهار خورد پا شد رفت منم از دستش حرصی شدم. 

همینجوری سر اعصاب خوردی گفتم همه بهم این مدت پیام دادن تبریک گفتند همکلاسی ها حتی تو گروه کلاسی اونایی که اصلا نمیشناختم بجز یه نفر اکسم که همسرم در جریان کات کردن منو اون بوده خودش. 

برداشتم با گوشی مخفیم پیامش دادم همون لحظه پشیمون شدم پاک کردم ولی اون آنلاین بود انگار خوند و جواب داد. 

حالا اعصابم از همه جا ریخته به هم یه اشتباه بچه گانه کردم بخدا اصلا هیچ منظورش توش نبود. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

اره روبیکا پاک نمیشهمن جات بودم روبیکا حذف میکردمزندگیت مهمتره

بهش گفتم خوب برگشت گفت چیه همش جلوم صفحه بالاپایین می کنی گفتم هیچی گفت یه چی هست گفتم چه جوری این مخاطبین وازاینجاپاک کنم گفت پس بگودردت چیه گرفت گوشی ودید توانسداده گفت پاک نمی شه بی خیال فهمیدخودش گفت بی خیال

سلام مجدد همه کاربرای تاپیکم ببخشید با اسنپ تو مسیر خونه بودم تازه رسیدم الان هم میگم کلا چی شد هم ه ...

اعصاب خوردی دفعه های دیگه تو زندگی هست

بجای پیام دادن به این آقا به یکی از دوستات پیام بده تخلیه بشی

چرا میری سمت یک مرد؟

سلام مجدد همه کاربرای تاپیکم ببخشید با اسنپ تو مسیر خونه بودم تازه رسیدم الان هم میگم کلا چی شد هم ه ...

چون ازدستش حرصی شدی پیام دادی به اکست یعنی چی یعنی توزندگی ام بحث پیش اومدنی برمی گردی به این اکست پیام می دی یاسنت کمه یاعاقل نشدی گلم 

2810