2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست
عادله حون ناراحت نباش بهتر بزار پسرت نیمه اولی بشه وزن پسرت خوبه من اگه سه کیلو هم باشه راضیم معمولا هفته ی200گرم وزن اضافه می کنن کباب.بستنی.دلستر.حبوبات.تخم مرغ.ماهی.مرغ.لبنیات.چهارمغز برای وزن گیری خوبه
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عادله جون قبل از دیروز کی سونو دادی توهفته چند بودی وزنش چقدبود؟
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
2805
پرنسس جان یه سوال دیگه دارم،ببخشیدا شما هم ترشحاتت زیاده این روزا؟ من هفته پیش دکتر بهم دارو داد استفاده کردم خیلی بهتر شدم ولی الان باز زیاد شده، میخام بدونم طبیعیه یا نه باید جلوشو بگیرم. در حدیه که پد روزانه استفاده میکنم
عادله جون منم ترشحاتم زیاده کاهی تو روز باید دو سه بار لباس زیرم وعوض کنم مخصوصا اگه فعالیت داشته باشم یا صبح که از رختخواب بلند میشم کامل خیس میشم ماشاالله وزن پسرت بد نیست درحد ترماله منم دقیقا 36هفته و2روز سونو دادم که2600بودکه دکتر گفت کمه باید حسابی پروتین مصرف کنی
سلام عید همه مبارک عادله جون تبریک میگم قدمش مبارک باشه من نهایتا تا 6 روز دیگه ان شاءالله زایمان میکنم
شانس نام مستعار خداست،آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد....خداجونم دوستت دارم
2810