2777
2789
عنوان

مامانای فروردین ۹۶

| مشاهده متن کامل بحث + 2451 بازدید | 434 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

طلا جون بستگی به جایی که رفتی داره ولی تو27هفته احتنالا درست تره به من تو ان تی گفت احتمالا پسره وتو18هفته تو مطب دکتر سونو کرد وگفت احتمالا دختره دوباره تو20هفته سونوگرافی خوب رفتم که گفت صددرصد پسره ومن با شک وتردید جواب به دکترم نشون دادم دکتر تو مطب دوبار سونو کرد هفته22بودم که گفت من اشتباه کردم ونی نی پسره
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
من از همون اول قند چهارمرحله ای رو دادم پرنسس جان ان شاءالله که شما هم نیاز به انسولین نداشته باشی خودت هم این مدت بیشتر رعایت کن منم تو ان تی بهم گفتن احتمالا پسره تو ۱۹ هفته گفتن ۱۰۰درصد سره برای شما هم احتمالا اونی که تو ۲۷ هفته گفتن معتبرتر باشه با این وجود به نظرم به هیچ کدوم اعتماد نکن یک جا معتبر دیگه برو ببین چی میگه
سلام مامانای گل. حالتون چطوره؟ نی نی هاتون چطورن؟ خانما من 32هفته م تموم شده چند روزیه بعضی از ساعات شبانه روز سردرد میگیرم. خواستم ببینم شما هم سردرد یا سرگیجه دارین؟ قند خون و فشار خونم اوکیه.
وای عادله جون منم از دیشب شدیدا سردرد دارم خوابم میاد ولی نمی بره به نظرت ربطی به قند خون داره؟آخه من دیابت دارم
هزار سال هم که بگذرد من در توهم حضورت نفس می کشم من آن شانه هایت را می خواهم که تکیه گاهم بود(روحت شاد پدر مهربانم)برای شادی روح بابای خوبم صلوات
2810