2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 26290 بازدید | 112 پست
سلام جانا انشالا تعبیرشو به خیر بگیرین احتمالا دختر عموتون قدمی برای رفع کدورت قدیمی برمیداره شماو خ ...

سلام عزیزم میشه لطف کنید خواب منم تعبیر کنید یه دسته گل شکوفه های رز سفید دیدم که توش انگار نور های ریز مثل ریسه و رنگ سفید داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام جانا انشالا که خیر هست برای شما استرس خوب نیست پس همیشه بنارو به خیر و خوبی بزار 🌹 برای تعییر ...

سلام

میشه لطفاً این خواب برام تعبیر کنید من خواب دیدم دوتا گلدون کوچک تو دیواره با دوستم بودیم .بعد قصد کردم یکیشو بدم ب دوستم رفتم گلدوندها دیدم تا دوتا گل متفاوت و زیبان واز دادن اون ب دوستم منصرف شدم دوتاش برای خودم نگه داشتم  

اینک لباس و مکانش یادم نمیاد فقط مثل اینک دوتا گلدون  تو سطع دیوار بودن 

ممنون میشم برام تعبیرش کنید

سلام میشه لطفاً این خواب برام تعبیر کنید من خواب دیدم دوتا گلدون کوچک تو دیواره با دوستم بودیم .بعد ...

سلام جانا الان پیامتو دیدم انشالا تعبیرخوابت بخیر باشه همیشه فکرای خوب بکن احتمالا تردید داری برای انجام کاری درسته؟؟ انجامش بده برای خودت ممکنه به این زودی نتیجشو نبینی ولی دراینده برات خوبه نمیدونم شایداشنا یا دوستی انتظار کمک از شمارو داره اول بفکر خودت باش 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانا الان پیامتو دیدم انشالا تعبیرخوابت بخیر باشه همیشه فکرای خوب بکن احتمالا تردید داری برای ا ...

سلام دوست عزیز وقت بخیر

اگه امکانش هست خواب منو هم تعبیر کنید🙏🏻🌸

ما تو خونه ی گلدون سفید که گیاه سانسوریا توش هست داریم ، خواب دیدم سانسوریامون ۲ تا پاجوش کوچولو زده (به اندازه نصف بند انگشت شاید یکم کوچیکتر از خاک زده بودن بیرون و هر ۲ ب یک اندازه بودن)

ممنون از شما🌸🌸🌸

سلام دوست عزیز وقت بخیر اگه امکانش هست خواب منو هم تعبیر کنید🙏🏻🌸 ما تو خونه ی گلدون سفید که ...

سلام الان پیامتونو دیدم انشالا تعبیرش خیر هست احتمالا منتظردوتاخبر یا بین انجام دوتا کار یا نیت دودل شدین اشکالی نداره هردوکار و انجام بدید نتیجش براتون خوبه ممکنه به این زودیا جواب نده ولی سرانجامش خوبه و سود داره خبر بارداری یکی از نزدیکان هم بهتون میرسه که بچه دختر هست موفق باشین 🌹

ببخشید شما تعبیر خواب بلدین؟ میشه منم خوابمو بگم تعبیرشو بگین؟

سلام دوست عزیز چه اشکالی داره با اجازه استارتر  شما هم خوابتونو بگین اگر درتوانم باشه چشم 🌹

سلام دوست عزیز چه اشکالی داره با اجازه استارتر  شما هم خوابتونو بگین اگر درتوانم باشه چشم 🌹

سلام شبتون بخیر  

خیلی ممنونم ازتون لطف میکنید  

فقط میشه درخواستمو قبول کنید اونجا بگم چون یکسری مواردی هست که اگر اینجا بگم شناخته میشم  

سلام شبتون بخیر     خیلی ممنونم ازتون لطف میکنید     فقط میشه درخواستمو قبول ک ...

همین جا بنویسید من زود میخونم بعد پاکش کنید تا ۲ دقیقه میتونین پستو پاک کنید 

همین جا بنویسید من زود میخونم بعد پاکش کنید تا ۲ دقیقه میتونین پستو پاک کنید 

تایپ کردم آماده اس اومدین بهم بگین بفرستم  

البته خیلی واضح ننوشتم اشکالی نداره کسی ببینه از جزئیات زدم