2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 26100 بازدید | 112 پست
سلام جانا راستش سرم شلوغه وکم میام سایت شانسی نگاه کردم دیدم پیام گذاشتین تعبیر خوابتون انشالا خیر ه ...

سلام من باردارم خواب دیدم دم نونوایی یه گل‌سبز تو گلدون بود اینقد اسرار کردم تا سه تا شاخه بهم داد به خواهرمم یکی داد بعد که اومدم خونه دیدم شوهرم یه تلفن نارنجی خریده از این قدیمیا بعد یه مرد نامحرم میاد خونمون انجار از بابام طلب داره باهاش دعوام میسه گردنما میگیرع میخواد خفم کنه خیلی گریه میکنم و هرچقد زنگ میزنم پلیس کسی جواب نمیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جانا راستش سرم شلوغه وکم میام سایت شانسی نگاه کردم دیدم پیام گذاشتین تعبیر خوابتون انشالا خیر ه ...

سلام میشه خاب منم تعبیرکنین من خاب دیدم یه گل توی شیشه اب گذاشتم توی اشپزخونه گلش هم رنگ سبز بابرگهای درشت برای زیبایی وقتی صب پاشدم دیدم کلی رشد کرده بزرگ شده وهمه چوب اشپزخونه رو گرفته این تعبیرش چی میتونه باشه واینکه منتظر بارداری هستم 

سلام میشه خاب منم تعبیرکنین من خاب دیدم یه گل توی شیشه اب گذاشتم توی اشپزخونه گلش هم رنگ سبز بابرگها ...

سلام من خیلی کم میام سایت الان پیامتو دیدم انشالا تعبیرش خیر هست خواب خیلی خوبیه برای بارداری احتیاج به کمک کسی دارین یا اگر دکتری کسی کاری ازتون خواسته حتما انجام بدید نذری به سیدی برای اینکار کردی که درست میشه بچه اولتم احتمالا دختر هست  مطمئن باش نیتت برآورده میشه فقط کمی صبور باش و بهونه گیری نکن مشکلتون حل میشه 🙏🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام من خیلی کم میام سایت الان پیامتو دیدم انشالا تعبیرش خیر هست خواب خیلی خوبیه برای بارداری احتیاج ...

میشه خوابمون تعبیر کنید؟خواهرم که متاهله خواب دیده دختر عموی من که دشمن ما هم هست دوتا شاخه گل که تو اب گذاشته بود با ریشه، و گلهای خیلی ریز داشت اورد خونه ما گذاشت رو پله ما ،مادرش هم گل اورد خونه ما با ساقه بود و گل نداشت فقط برگ بود اورد خونه ما من مجردم 

میشه خوابمون تعبیر کنید؟خواهرم که متاهله خواب دیده دختر عموی من که دشمن ما هم هست دوتا شاخه گل که تو ...

سلام جانا انشالا تعبیرشو به خیر بگیرین احتمالا دختر عموتون قدمی برای رفع کدورت قدیمی برمیداره شماو خانواده هم کوتاه بیاین منتظر خواستگاری از فامیل باشین کسیکه از قدیم شمارو میخواسته هردو کار خوبو اثربخشین هم کار دختر عموتون وهم خواستگاری که احیانا از فامیل هم هست موفق باشی 🙏🌹

سلام جانا انشالا تعبیرشو به خیر بگیرین احتمالا دختر عموتون قدمی برای رفع کدورت قدیمی برمیداره شماو خ ...

عزیزم خواهر منم مجرده احتمال داره دوتا جا گل با ریشه تو آب ازدواج هر دومون باشه؟و اینکه گلهای ریز بنفش داشت

سلام جانا انشالا تعبیرشو به خیر بگیرین احتمالا دختر عموتون قدمی برای رفع کدورت قدیمی برمیداره شماو خ ...

سلام حالتون خوبه ببخشید من باردارم دیشب خواب گلدون دیدم یه چند تا گلدونام گلاش خشک شده بودن البته توبیداری هم واقعا گلام خشک شدن 

یه گلدون کاکتوس تو خواب دیدم وچیزی که خیلی جلب توجه میکرد یه گلدون سفالی که گل خیلی زیبای بنفش تقریبابیست سانتی توش بود که از همه قشنگتر بود

خواهش میکنم تعبیرشو بهم بگین خداخیرتون بده

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید
سلام حالتون خوبه ببخشید من باردارم دیشب خواب گلدون دیدم یه چند تا گلدونام گلاش خشک شده بودن البته تو ...

سلام جانا انشالا که خیر هست برای شما استرس خوب نیست پس همیشه بنارو به خیر و خوبی بزار 🌹

برای تعییر خوابت مواظب خودت و بچه باش همجا نرو و با همه کس همکلام نشو یکاری هست که مدتها پیش انجام دادید والان منتظر نتیجش هستین احتمالا درست میشه و نتیجه خوبی هم خواهد داشت هرچند که ظاهرش نشون نده بازهم میگم حواست بخودت باشه 🌹🌹

سلام جانا انشالا که خیر هست برای شما استرس خوب نیست پس همیشه بنارو به خیر و خوبی بزار 🌹 برای تعییر ...

ممنون عزیزم قربونت برم چشم حتما ان شاالله خداازم مراقبت میکنه من فعلا درگیر بیماری افسرگی هستم 

چند روز پیش هم خواب دیدم یه خانمی بهم چند تا انگشترطلا داد منم به بقیه هدیه دادم یکیشو که روش خاکستری بود بابقیه فرق داشت دست راستم کردم وخوشحال بودیه بارم خواب کبوتر سیاه دیدم یکی خودم گرفتم یکی همسرم ولی کبوترها یخ کرده بودن سردشون بودمیخواستم ببرم خونه مراقبت کنم

عزیزم جنسیت بچم مشخص نمیشه از روی این خواب ها؟

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
بیشتر ببینید
سلام جانا انشالا که خیر هست برای شما استرس خوب نیست پس همیشه بنارو به خیر و خوبی بزار 🌹 برای تعییر ...

سلام عزیزم

میشه خواب منم تعبیر کنید

من خواب دیدم یک عالمه رز سفید با ساقه های بزرگش تو دستمه این تعبیرش چیه؟

یه فرد جدید به خونوادتون اضافه میشه نمیدونم اگر گل کوچولو بوده احتمالا نوزاد هست واگر بزرگه احتمالا ...

سلام عزیزم
من دیدم برای بچه های سایت خواب تعبیر میکنی
بخاطر همین بهتون پیام دادم
من اصولا خیلی خواب میبینیم اکثرا هم تعبیر دارن
و خیلی درصدد پیدا کردن تعبیر خواب هام هستم
خیلی از تجزیه تحلیل شما خوشم اومد دوست داشتم بهتون پیشنهاد بدم اگر مایل هستید  یک راه ارتباطی مثل شماره تلفن برای پیامک که راحت تر در دسترس هستین بهم بدین تا در ازای مبلغی که تعیین میکنید براتون خواب هامو بفرستم تا برام تعبیر کنید