2777
2789

شوهر من بدنش خیلی زیاد مو داره و خیلیم می‌ریزه. کل خونه همه‌جا موهای بدن شوهرم ریخته. کلافه شدم دیگه. خونه همش کثیفه. شما چیکار کردین برای حل این مشکل؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اگه الان جارو بکشم فردا بازم موهای من و همسرم کف زمین دیده میشه نه خیلی زیاد ولی خب هستش دیگه

طبیعیه کاملا ، تو خونه لخت میگرده ؟ اگه تی شرت شلوار بپوشه موهاش کمتر میریزه روی زمین

ولی من تصمیم گرفتم یه جارو شارژی بخرم چون دوست دارم هر روز خونه رو جارو بکشم اما با جاروبرقی بزرگ حوصلم نمیکشه

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

یا مشکلی کمبودی چیزی داره که باید آزمایش بده مشخص بشه یا هم شما دیر به دیر نظافت می‌کنی ببین کدوم مورد درسته خودت رفعش کن💪

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شوهرمنم گوریل ازآب دراومد نمیدونستم انقدر پر موعه چون دستاش اینا مرتب بود همیشه..خانوما حواستون باشه هروقت قصد جدی ازدواج داشتید یه عکس نود ازش بخوایید بعد تصمیم گیری کنید 😂😂😂

مگه چقد مو داره ک میریزه زمین🫥😂?

منم تعجب کردم نمیدونم شاید ازین مدلن که پشتشون و رو سینشون خیلی پرموئه

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تجربه ی اینجوری که ندارم ولی چرا موهای بدنشو با موزر نمیزنه ؟ چه خبره این همه پشم

فکر نکنم راهکار جالبی باشه چون همینجوری که هستن زیاد زبر نیستن وقتی زده بشن فکر کنم جوجه تیغی بشن🦔