2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گل کی میدونه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 25914 بازدید | 110 پست
سلام جانا انشالا که خیر باشه براتون دارین کاری انجام میدین یا میخواین انجام بدین که فکرتونو خیلی درگ ...

خیلی ممنون گلم ❤

❤شُکراًلِلَّه و اَلحَمدُلِلَّه❤                                       ❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان❤                     ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤((می گریم بی امان ، مثل ابر بهار ، ای مهر بی کران ، الغوث و الامان ،سرگردانم من و،از ره جامانده ام-رحمی ای مهربان-مولاصاحب زمان ))😭💔

بیشتر ببینید
سلام جانم چقققدر خواب 🥰انشالا که تعبیر همشون خیر باشه براتون 🙏درارتباط با خواب مادرتون احتمالا آشن ...

مرسی عزیزم ❤️❤️❤️

بله درسته

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی که جزتو کسی روندارم هیچ کس خدایا نزار شرمنده دلم و زندگیم بشم خدایا نزار بگن دیدی نتونست خدایا بشه برام             کاربری ))))((((مری والی))))    خدایابشه برام ❤️                                                    

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سلام جانا انشالا که خیر باشه براتون دارین کاری انجام میدین یا میخواین انجام بدین که فکرتونو خیلی درگ ...

سلام عزیزم خواب منو میشه تعبیر کنی خواب دیدم دوتا پسر و یه دختر خیلی خوشگل دارم شوهرمم بود اما اصلا یادم نمیاد کی بود چه شکلی بود مجردم

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

سلام جانم چقققدر خواب 🥰انشالا که تعبیر همشون خیر باشه براتون 🙏درارتباط با خواب مادرتون احتمالا آشن ...

سلام ببخشید دوباره مزاحمتون شدم 🥺 میشه جواب بدید حس میکنم شاید پیامی برام باشه ببخشید لطفا

خواب دیدم میرم دانشگاه ولی خیلی آدم میخوان بدن ومن دانشجو نیستم ولی میخوام برم داخل یک مردی اونجاست میگه کجا میری صف اونوره ها از کجا اومدی منم گفت این قسمت باز بود اومدم گفت کجا میری گفتم میرم دانشکده فیزیو تراپی رو ببینم تا انگیزه بگیرم بهش میگم آرزومه بهم لبخند میزنه راهنمایی میکنه میرم داخل ولی تو کتابخونه گم میشم بعدش میبینم یه کتاب برداشتم دستمه کتاب پزشکی ولی بعدش دوباره راه میرم اون کتابخونه رو گم میکنم که کتاب رو بزارم روش و کتاب تو دستمه هرجا انکار میزارم نمیتونم فقط تو دستم میمونه  میخوام پیدا کنم بزارش جای قبلیش میرم بیرون از کتابخونه چند تا خانم دارن لباس بچه انتخاب میکنم تعجب میکنم اخه اینجا دانشگاه ست بعد میبینم بیرون بیمارستان وایسادم دارم نگاش میکنمدوستم که فوت کرده رو میبینم تو کتابخونه لبخند میزنه باهام حرف میزنم شوخی میکنه بعدش میریم انکار پرت میشم تویه چمن زار باعث مرگ یه خانم میشم ولی دوستم که فوت کرده با یه دختر دیگه دستمو می‌گیرن هیچ کس به فکر اون خانمه نیست ولی باهم از کوه بالا میریم

اگه دیدی دعام میکنی قبول شم 🥹  خدایا تو شاهدی که جزتو کسی روندارم هیچ کس خدایا نزار شرمنده دلم و زندگیم بشم خدایا نزار بگن دیدی نتونست خدایا بشه برام             کاربری ))))((((مری والی))))    خدایابشه برام ❤️                                                    

بیشتر ببینید

سلام لطفا پیشه جواب بدید کسی رو ندارم تعبیر خواب بدونه لطفا

خواب دیدم زمین و رو ازبالا میبینم حتی بقیه سیاره هارو حتی خورشید فضا تاریک هم بود هم نبود روشناییش جوری بود چشم همه جارو میدید و روشن هم نبود بعد یک صدایی میگفت خدارو شکر کن چند تا دعا میگفت راجب خدا بگو الله  مثلا رحیم است الله عزو جل واست ...... منم میگفتم 

یه خواب دیگه ای که دیدم از یه جایی رد میشد فقط میدونم خواب دیدم ولی بقیش یادم نمیاد همین تیکه یادمه که از یه جمعی توش مرد بود رد میشدم بیشتر مثل تصویر یا ویدیو که مکث کرده باشن روش گفت اون شوهرته من یکیشون رو نگاه کردم ولی اون نگفت کدومه نگران شدم هیچی نمیگفتم ولی اون صداهه گفت نگران نباش خوبه بعدش هم دیگه نگران نباش همه چی درست میشه

بیشتر ببینید
سلام لطفا پیشه جواب بدید کسی رو ندارم تعبیر خواب بدونه لطفاخواب دیدم زمین و رو ازبالا میبینم حتی بقی ...

سلام جانا الان پیامتونو دیدم انشالا که خیر هست احتمالا مشکلی دارید که برای رفعش متوسل به ائمه شدین باید کمی صبور باشین درست میشه 

نمیدونم بیماری تو خانواده دارید؟؟ اگر هست خوب میشن باهاشون همدری کنین وروحیه بدید مشکلی نیست که حل نشه موفق باشین🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤