2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70381 بازدید | 532 پست
سلام چقدر آرامش به من صحبتاتون..من کم کاری تیرویید دارم یعنی تازه مشخص شده ،همراه نودل که فردا نمونه ...

نه عزیزم کم کاری پرکاری تیروئید ربطی به نودل نداره ،اکثر نودل ها هم خوش خیم هستن بیخود نگران نباشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در یک کلام عالی😁 من از اول حالم‌کاملا خوب بود چون بدون هیچ استرس و با تحقیق و علم کافی عمل کردم.مید ...

سلام استارتر عزیزم. اول از همه ازت تشکر میکنم بابت جواب های کامل و ارامشبخشی که دادین. 

بنده تازه یکساله عقد کردم و تازه 1ماه خودم متوجه شدم که زیر گردن همسرم اندازه یه گردو اومده بالا. خودش میگف 3ساله که هست و هیچ اذیتی تو بلع و تنفسش ایجاد نشده. بردمش دکتر سونو و ازمایش دادن ک میزان tsh 26بود و تو سونوش هم نودول دیده شده بود. راستش دکتر خیلی بد باهامون صحبت کرد در حدی که همون شب جفتمون کلی گریه کردیم. الان شنبه قراره ببرمش نمونه برداری. ممکن جواب سونو رو براتون بفرسم. اینقدر که من حالم خرابه و استرس دارم دیگ از فاز عروسی و خوشحالی بیرون اومدم. شاید ب خاطر رفتار بد دکتر باشه. خیلی لطف میکنی اگ ببینی و جوابمو بدی☹️🫶

نه عزیزم کم کاری پرکاری تیروئید ربطی به نودل نداره ،اکثر نودل ها هم خوش خیم هستن بیخود نگران نباشید

سلام عزیزم معذرت میخوام پیامتون دادم. ولی خیلی نیاز به کمک و تجربتون دارم☹️

بنده تازه یکساله عقد کردم و تازه 1ماه خودم متوجه شدم که زیر گردن همسرم اندازه یه گردو اومده بالا. خودش میگف 3ساله که هست و هیچ اذیتی تو بلع و تنفسش ایجاد نشده. بردمش دکتر سونو و ازمایش دادن ک میزان tsh 26بود و تو سونوش هم نودول دیده شده بود. راستش دکتر خیلی بد باهامون صحبت کرد در حدی که همون شب جفتمون کلی گریه کردیم. الان شنبه قراره ببرمش نمونه برداری. ممکن جواب سونو رو براتون بفرسم. اینقدر که من حالم خرابه و استرس دارم دیگ از فاز عروسی و خوشحالی بیرون اومدم. شاید ب خاطر رفتار بد دکتر باشه. خیلی لطف میکنی اگ ببینی و جوابمو بدی☹️🫶

سلام عزیزم معذرت میخوام پیامتون دادم. ولی خیلی نیاز به کمک و تجربتون دارم☹️بنده تازه یکساله عقد کردم ...

خب  مهمه که نودل چی باشه ولی نگران نباش به قول دکتر سروش تیروئید رئوفه،چرا این روزها رو به کام خودتون زهر میکنید،اینجا پر از کیس هاییه که تیروئیدشون و عمل کردن یا گره دازن و نمونه برداری و...می‌بینی که ههممون داریم به زندگیمون ادامه میدیم ،پیگیر باشید،درمان و ادامه بدیذ ولی از تجربه ما استفاده کنید و انقدر استرس نکشید 

سلام چقدر آرامش به من صحبتاتون..من کم کاری تیرویید دارم یعنی تازه مشخص شده ،همراه نودل که فردا نمونه ...

معمولا اگه کم کاری یا پرکاری باشه ، نودل میگن احتمال خوش خیمیش زیاده.

عزیزم قرار نیست با یک تجربه ناخوشایند که برای یک نفر متاسفانه ایجاد شده ذهنتون رو بد کنید.

من خیلی ها رو میبینم مثل من تیروئید ندارن طی این سالها مطب دکتر حداقل سالی ۳-۴ بار برای چک آپ میرم و خداروشکر هنوز کسی ندیدم اوناج اذیت شده باشه حتی اشخاص مسن به راحتی بدون تیرویید یا با داشتن یک نودول خوش خیم بدون مشکل روزمرشون رو میگذرونن.

نگرانی نداره..

به بد فکر کنی بد سراغت میاد. 

سلام عزیزم معذرت میخوام پیامتون دادم. ولی خیلی نیاز به کمک و تجربتون دارم☹️بنده تازه یکساله عقد کردم ...

اصلا مشکلات و مسائل تیرویید چیزی نیست بخوای نگران کنی خودت رو.

من حتی تا قبل عمل به کسی نگفتم چون یمدونستم چیز خاصی نیست با جراحی درمان میشه.

نودولای خوش خیم و بی آزار هم زیادن وجودشون آسیبی نمیزنه به کسی. 

ولی امان از بعضی پزشکا که عقل و شعور برخورد ندارن. نظرم صد در صد عوض کردن دکتر و پیدا کردن یک شخص درسته.

اینکه من اینقدر راحت با مشکلم برخورد کردم حداروشکر بهر احتی عمل کردم با آرامش و حس خوب مرخص شدم جدا از شخصیت خودم برمیگرده به دکتری که داشتم به آرامشی که به من داد به خاطر حرفاش.

تیروییدم طفل معصوم مثل یک بچه بی آزاره نگران نباشید

اصلا مشکلات و مسائل تیرویید چیزی نیست بخوای نگران کنی خودت رو.من حتی تا قبل عمل به کسی نگفتم چون یمد ...

فداتشم ممنونم که جواب دادی.اره فعلا نوبت گرفتم پیشیه دکتر معروف دیگه تا جواب نمونه برداری اومد برم پیشش. من نمیدونم چرا اینقدر این مسئله رو واس خودمون بزرگش کردیم☹️

شهریور سال گذشته یعنی ۹۸ با توجه به اینکه برجستگی ای سمت راست گردنم احساس کردم و همینطور به خاطر گرف ...

عزیزم تو‌رو خدا کمکم کن یه پیام به شمارم بده خیلی نگرانم09912943092