2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70388 بازدید | 532 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام استارتر عزیزم من دو روزه تهران بیمارستان بقیه اله عمل کردم هنوز ترخیص نشدم الان افت کلسیم پیدا ...

سلام دکترتون کی بود؟ میشه اسمش رو بگید؟ و اینکه جسارتا کلا هزینه بیمارستان و دکتر چقدر شد؟

استارتر جان خیلی خوشحال شدم جواب سوالامو دادی هر روز چک میکردم ببینم جواب دادی ؟امیدوارم همیشه خوب ب ...

سلام میشه اسم دکترتون‌رو بگید؟ و جسارتا هزینه عملتون چقدر شد؟ دکتر دستمزد جداگانه گرفت؟

سلام یه جراح خوب تو تهران یا کرج که زیرمیزی کم بگیره یا اصلا نگیره میشناسی؟ ممنون میشم راهنماییم کنی

تا جایی که من میدونم هیچ دکتری نیست که زیر میزی نگیره  دکترایی مثل فنائی و اینا که تا 70 میلیون هم دستمزد میگیرن ،من پیش دکتر سروش عمل کردم که خدا خیر دنیا و اخرت و نصیبشون کنه،تا جایی که من اطلاع دارم از همه 25 تومان دستمزد میگیرن که واقعا حداقل دستمزد تو تهران و کرجه ،تو بیمارستان بهمن و نیکان هم عمل انجام میدن فکر میکنم تو شریعتی هم باشن ،اما خب حاذق هستن و از هر نظر خیال ادم راحته

ایشونم دستمزد جداگانه میگیره؟ از عملش راضی بودین؟

متاسفانه در حال حاضر همه دکترا دستمزد میگیرن ،من نمیدونم ضعف سیستم هست یا بدبختی ما که تو این جغرافیا با همچین سیستمی داریم زندگی میکنیم اما به هر حال همه میگیرن ،مگه اینکه تو بیمارستانهای دولتی و....عمل کنین

سلام میشه اسم دکترتون‌رو بگید؟ و جسارتا هزینه عملتون چقدر شد؟ دکتر دستمزد جداگانه گرفت؟

سلام دکترخسروشمسی خیلی عالی بود من راضی بودم ،بابیمه بود ما سه تومن بیمارستان دادیم نه دکترچیزی نگرفت 

سلام چقدر آرامش به من صحبتاتون..

من کم کاری تیرویید دارم یعنی تازه مشخص شده ،همراه نودل که فردا نمونه برداری دارم..همه ی حرفاتون آرامش بخش بود ب جز اینکه ب ی خانمی ک کلیییی از حال بدش گفته بود،جواب داده بودین ک اینا علائم کم کاریه 

یعنی خیلی بد?

کلی آرامش گرفته بودم اما الان کلی استرسی شدم 

برداشتن تیرویید ربطی ب کم کاری پر کاری نداره؟