2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70368 بازدید | 531 پست
عزیز ندول سمی مادرتون جراحی کردین?پرکاری تیرویید هم دارن?من مادرم ندول داره نمونه گف خوش خیمه ولی پر ...

خداروشکر متخصص آزمایشودیدگفت چیزی نیس اون دکتردیگه عمومی بود بیخودترسوندمون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سنوگرافی معمولا مشخص میکنه درجه بدخیمی رو اما دقیق تر با نمونه برداری انجام میشه.

سلام عزیزم میخواستم ببینم چطور از دکتر عباسی وقت گرفتین نه حضوری وقت میده سایتش هم که نوبتش غیر فعاله منم ندول دارم و تهرانم ولی مشهدیم و میخوام پیش دکتر عباسی بیام فعلا بهم نمونه برداری دادن .میشه راهنمایی کنی چطور وقت بگیرم؟

در کل من انقدر خودم و اذیت کردم و برای نمونه برداری و جراحی استرس داشتم که واقعا الان پشیمونم ،ام ...

عزیزم منم ندول دارم و باید نمونه برداری کنم فعلا پیش دکتر آموزگار کلینیک غدد رفتم میشه دکتر و جراحتونو بهم معرفی کنید 

سلام استارتر عزیز.ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی جواب همه رو دادی.منم فقط واسه چکاپ چون همیشه خسته و بی حوصله بودم رفتم دکتر غدد سونو انجام دادم و گفتن سمت چپ ندول-ایزوهایپواکو ۱۶میلیمتر در پل میانی اوپ چپ تیروئید مشاهده شد.(tirads4).fna توصیه می‌گردد.هنوز دکتر نرفتم.خیلی نگرانم.شما معنیش رو میدونی؟

سلام عزیزم میخواستم ببینم چطور از دکتر عباسی وقت گرفتین نه حضوری وقت میده سایتش هم که نوبتش غیر فعال ...

خودمم منتظرم نوبت بگیرم . ببین سایت بقراط برو بزن نوبت دهی دکتر عباسی میاره. اونجا یک شماره تماس هست، زنگ بزن .

یا حضوری برو یکم اصرار کن نوبت بگیر

عزیزم منم ندول دارم و باید نمونه برداری کنم فعلا پیش دکتر آموزگار کلینیک غدد رفتم میشه دکتر و جراحتو ...

سلام عزیزم من کرج نمونه برداری کردم و باتوجه به بزرگی نودل  روی تیروئیدم تشخیص دکترا دراوردن تیروئیدم بود ،من تهران  پیش دکتر سروش جراحی کردم تو بیمارستان نیکان غرب ،دکتر سروش از من 25 تومان دستمزد گرفتن حدود 30 تومان هم هزینه بیمارستان شد که من بیمه تکمیلی داشتم و 5 تومان پرداخت کردم ،البته خیلی دکترها هستن که بدون گرفتن دستمزد هم عمل میکنن(اما خب با توجه به شرایط الان تعدادشون کمه)

سلام استارتر عزیز.ممنونم که اینقدر وقت گذاشتی جواب همه رو دادی.منم فقط واسه چکاپ چون همیشه خسته و بی ...

نگران نباش ،چرا نگرانی ،پیشنهاد نمونه برداری دادن،اولا کلا 1 نودله فقط ام تو قسمت چپ تیروئید اندازه اش ام بزرگ نیست ،ببشتر نودل ها هم خوش خیمه ،اینجا همه از تجربیاتشون میگن ،قرار نیست همه شبیه هم باشن که ،نمونه برداری مشخص میکنه نودل چیه ممکنه خوش خیم باشه و دکتر بهت بگه برو هرچند ماه 1 سونو بده وضعیتش چک شه ،بیخود نگران نباش

عزیزم من دو هفته هست تیروییدم را جراحی کردم نودولم زیر یک سانت بود و گردنم را درگیر نکرده بود اما ن ...

سلام طبیعیه من تا چندماه صدام قطع و‌وصل میشد🥲 

یک ماه اول کلا صدام در نمیومد حرف میزدم به شدت گلو درد میشدم.

کاملا طبیعیه.

البته در مورد من چون نزدیک‌تارهای صوتیم بود دوره بهبود صدام طولانی شد.

چیزای شور و شیرین نخور. آجیل و شیرینی نخور. ادویه زیاد هم همینطور و آب سرد همینطور. خودش خوب میشه اصلا نمیخواد کار خاص دیگه ای بکنی

سلام عزیزم ببخشید مزاحمت میشم ممنون میشم جواب منم بدی انشاالله عاقبت بخیر باشی من دوبار سونوگرافی دادم اولش کوچیک بود بار دوم چون یک سانت ونیم شد توده هیپواکو نمونه دادم الان جوابشو می‌زارم ببین 

دکتورم گفت دوماه دیگه باید سونو بدی اگه بزرگتر شدی نمونه برداری میکنن

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

اون جایی که نوشته در 5 اسلاید یعنی چی ؟

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️