2777
2789

من جاریم جنوب زندگی میکرد توش سبزی سیب زمینی نگینی زردچوبه و میگو ریز همه رو باهم میپختن

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا من امروز درست کردم ولی با برنج کته جدا هم میگو رو با آرد سرخ میکنم با کشمش و پیاز داغ شوهرم اینجوری دوست داره 

میگو پلو رو هر کس یه جور درست میکنه یکی با سبزی یکی هم با پیاز داغ و رب گوجه 

اتفاقا من امروز درست کردم ولی با برنج کته جدا هم میگو رو با آرد سرخ میکنم با کشمش و پیاز داغ شوهرم ا ...

من الان تو گوگل دیدم با شوید پلو درست کردبعد میگو رو جدا با پیاز و زعفرون درست کرد بعد روی برنج گذاشت

☕🎵🍫🍻
میگو پلو خیلی جالب نمیشه همون جدا جدا درست کنی بهتره البته نمی‌دونم شاید من بلد نبودم خوب در نیومد

اره الان گوگل زدم گفت جدا بهتره با زعفرون و پیاز تفت داد روی شوید پلو گذاشت

☕🎵🍫🍻

من عین سبزی پلو درست می کنم فقط کمی تند تر 

و حتما به ترکیب سبزی و میگو قبل از اینکه لابه لای برنج بریزم زعفرون دم کرده اضافه می کنم

اطرافیانم همه این نوع طبخ رو که من درست می کنم دوست دارن و ازش استقبال می کنند

من نمی دونم ولی یک بار زنداداشم درست کرده بود با اینکه میگوش خیلی کوچیک بود ولی خیلی خوشمزه شده بود

من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا می‌رود اما به هدر، نه                           دل خون شده وصلم و لب‌های تو سرخ استسرخ است ولی سرخ‌تر از خون جگر، نه                      با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه!                      بدخلقم و بدعهد، زبان‌بازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟                      یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!

اب بزار جوش بیا‌ میگو شسته شده پاک شده رو بریز داخلش یه دیقه بعد دربیار

بذارخنک بشه سیر پیاز زعفران پودرسیر بزن بذار مزه دار بشه

دوساعت بعد یه پیاز رنده کن تفت بده زرچوبه بزن میگوهارو بریز داخلش سرخ کن 

عالی وخوش طعم وخوشمزه

با شوید پلو یا پلو زعفرانی خوشمزه میشه

حتی میتونی لای برنج بریزی دم بکشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!