2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70415 بازدید | 532 پست
سلام عزیزم انشاالله که سلامت باشی. نمونه برداری که اصلا ویز خاصی نیست. در‌حد آمپول زدن درد داره. یا ...

ممنون عزیزم 

نمیدونم چرا اینقدر از نمونه برداری میترسم حتی بیشتر از جراحی😁

ممنون عزیزم  نمیدونم چرا اینقدر از نمونه برداری میترسم حتی بیشتر از جراحی😁

نترس بابا اصلا چیزی نیست. من سه بار نمونه برداری انجام‌دادم دوبارش تحت سونو بوده.

دفعه اول و دوم که اصلا درد نداشت هیچی‌نفهمیدم.

فقط دفعه سوم که اونم علتش این بود از کنار تارهای صوتی باید یک نمونه ای میگرفتن‌همون یکی قسمتش درد داشت وگرنه در حد درد سوزن سرنگه یک‌کوچولو بیشتر.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم منو خواهرم هم سونوگرافی کردیم هردومون کیست داریم برای خواهرم نوشته کیست به ابعاد 15در 12

و برای من نوشته نودل هایپواکو نواحی کیستیک به ابعاد 21در14 فاقد کلسیفیکاسیون 

هردومون امروز fna انجام دادیم،به نظرت چی میشه ،خیلی استرس دارم

سلام عزیزم منو خواهرم هم سونوگرافی کردیم هردومون کیست داریم برای خواهرم نوشته کیست به ابعاد 15در 12 ...

هیچی عزیزم، یک‌ازمایشه و هیچی معلوم‌نیست. نگرانی هم نداره چون‌چیز‌خاصی نیست

الحمدالله إن شالله صدای هممون برگرده

سلام عزیزم
شما عمل کردین ؟؟؟/همه چی خوب بود ؟؟؟
از دکتر مصدق خواه راضی بودین؟

گاهی تمام چیزی که احتیاج داری...کمی ایمان کودکانه است....به وقوع ناممکن ها....😔💔
سلام عزیزم شما عمل کردین ؟؟؟/همه چی خوب بود ؟؟؟ از دکتر مصدق خواه راضی بودین؟

سلام بله عمل کردم ،بله از دکتر راضی بودم خیلی وقت میزارن و رسیدگی میکنند سه روز پیش رفتم برای ویزیت بعد عمل گفت دیر اومدم کمی وگفت باید ید بگیرم 

شهریور سال گذشته یعنی ۹۸ با توجه به اینکه برجستگی ای سمت راست گردنم احساس کردم و همینطور به خاطر گرف ...

سلام استارتر توروخدا جوابموبده. من پدرم پاپیلاری بود ۷ماه پیش تقریبا عمل کرد وخداردشکرحالش خوبب بود‌ فقط یدوره یددرمانی شد.الان ازمایش داده گفتن کامل ید دریافت نکردی و کمی لنفت مونده بایددوباره یدبگیری.بنظرت دلیلش چیه من دارم سکته مبکنم حالم بده. هرچیم بهش مبگم بروتهران به دکنربهتر نمیره😔😔😔

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
سلام استارتر توروخدا جوابموبده. من پدرم پاپیلاری بود ۷ماه پیش تقریبا عمل کرد وخداردشکرحالش خوبب بود‌ ...

اشکالی نداره من شنیدم پیش میاد. شاید آزمایششون دقیق نشون نداده بعد ید. و اینکه معمولا وقتی تعداد اولیه که میگن ید میگیری یک آزمایش باید بدی که نشون بده خوب شده یانه و باز چند ماه بعد. و اگه باز لازم بود مجدد ید میگن بگیری، هیچ مشکلی اصلا ایجاد نمیکنه.

من خودم تو همین سال دوم بعد عملم از اول سال دوبار آزمایش دادم.

اصلا چیز نگران کننده ای نیست.

انشاالله که حالشون زودتر خوب بشه نگران نباشید.