2777
2789
عنوان

پس دادن پی پی نوزاد

161 بازدید | 18 پست

سلامم..نوزادم 42 روزشه گفتن بهتره بچه رو یکم شیب دار شیر بدیم منم اینکارو میکنم ولی بیشتر وقتا وقتی شیر میخوره پی پی میکنه زود هم پس میده تو اون حالتش...چکار کنم وقتی رو پاهام بزارم پس نده؟پوشک هانیز استفاده میکردم اون حالتش پس داد گفتم حتما مارکش بده رفتم مولفیکس اونم تو اون حالت پس میده ولی هر حالت دیگه ای اینطوری نمیشن خیلی جذبشون هم خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واسه من ازپشت پوشاک پس میدادسایز خودشو‌میگیری؟؟ شاید بزرگه

سایز یک هست خوبه اندازشه ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه..قبلا مای بیبی میگرفتم الان دوباره امتحان میکنم اگه پس نداد دیگه روش ثابت میمونم

مای بیبی استفاده کردم مثل مولفیکسه دوتاشون خوبن فقط اون حالت شیب دار بچم پس میده از رونش

من که هر پوشکی گذاشتم نم داد مای بیبی راضیم البته یکم گرونه ولی مدت زمانی که پر میشه زیاده پی پی هم اصلا پس نمیده

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
مای بیبی استفاده کردم مثل مولفیکسه دوتاشون خوبن فقط اون حالت شیب دار بچم پس میده از رونش

مولفیکس استفاده میکنم عالیه

احتمالا سایز کوچیک براش میگیری

ی سایز بزرگتر بگیر درست میشه

برا من ایطور بود

سایز یک هست خوبه اندازشه ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه..قبلا مای بیبی میگرفتم الان دوباره امتحان میکن ...

شاید شُل میبندیش

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..

مولفیکس استفاده میکنم عالیهاحتمالا سایز کوچیک براش میگیریی سایز بزرگتر بگیر درست میشهبرا من ایطور بو ...

اخه تازه اندازش شد و چسبا نزدیک هم بسته میشن قبلا رو هم میچسبوندم