2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70422 بازدید | 532 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط قبل نمونه برداری هیچ علایم درد و تنگی نفس یا گرفتگی صدا نداشت اما الان شبا تنگی نفس میگیره و موق ...

من‌درد نداشتم کوچیک‌بود اما بعد هر نمونه برداری تا چندین روز درد و‌ ورم داشت.

اواخر قبل عمل هم گرفتگی صدا یکم‌ورم داخل گلو‌داشتم.

سایز ندولشون چقدر هست؟

اصلا جاس نمونده خدا. شکر خلاص شدی دیگه. منم خلاص بشم

انشاالله. با سلامت و راحتی کامل. تازه من جای زخم‌رو‌کندم اگه اولین عکس که پستای اول گذاشتم ببینی میفهمی چه بلایی سرش آوردم اونجا دقیقا وقتی هست که زخم ها رو‌تو خواب خاروندم و کندم😭

سلام عزیزم  ببخشید دیر جواب دادم  من دو روزه ید گرفتم و به شدت صدام گرفته خیلی نگرانم

من ید درمانی نداشتم اما چندنفر که توی مطب با هم آشنا شدیم گفتن تا یک‌مدتی گرفتگی صدا و ورم‌گلو داشتن بعد ید و بعدش خوب شدن.

نگران نباشید من خودم تا ۴ ماه گرفتگی صدا داشتم یک‌ماه اول که کلا صدام قطع میشد چند کلمه حرف میزدم صدام بسته میشد بعدشم یکم‌خوب بودم باز دوباره گرفتگی شدید صدا. با اون همه نگرانی که صدام دیگه برنمیگرده خداروشکر به مرور خوب شد.

سلام عزیزم  ببخشید دیر جواب دادم  من دو روزه ید گرفتم و به شدت صدام گرفته خیلی نگرانم

تنها چیزایی که باید الان اهمیت بدی اول تقویت خودته . بعد اینکه خانمها بهتره تا یک سال بعد ید درمانی باردار نشن و آقایون تا ۶ ماه. البته اینم‌بسته به شرایط جسمی بدن متفاوته و تا دو هفته نزدیک خانمهای باردار و بچه ها نشی.

اونطور که من شنیدم بعضیاشون یکم‌حالت تهوع و دل اشوب هم‌چند روزی داشتن. گرفتگی صدا کاملا طبیعیه اصلا نگران نباش. باید صبور باشی.

چون قرار بود منم یک‌جلسه یدردرمانی داشته باشم دکتر توضیحات کامل بهم داد. بعد گفت هیچ مشکلی هم روی بدن ایجاد نمیکنه ولی مثل عمل که دوره نقاهت داره اینم چندروزی اذیت داره.

ولی بعد انشاالله راحت راحت میشی.

منم برات دعا میکنم عزیزم‌زودتر حالت خوب بشه و بیای اینجا خبر خوب بدی. روزهای خیلی خوب و پر از شادی و سلامت در پیشه نگران نباش.

راستی این گرفتگی صدا تا ۶ ماه طبیعیه بعد عمل تیروئید حالا شما یید هم داشتی. چقدر بعد عملتون بوده؟

بعد از ۶ ماه اگه همچنان گرفتگی صدا داشتید میتونید پزشک حلق و گوش برید. من خودم ۴ ماه صبرکردم بعد رفتم که دکتر گفت هیچ‌مشکلی ندارم و باید صبور باشم و توی ماه ۵ خداروشکر یکدفعه خوب شد

تنها چیزایی که باید الان اهمیت بدی اول تقویت خودته . بعد اینکه خانمها بهتره تا یک سال بعد ید درمانی ...

یه دنیا ممنونم با این همه صبوری با این همه حال خوبت بهم انرژی میدی

Arezoomi 
یه دنیا ممنونم با این همه صبوری با این همه حال خوبت بهم انرژی میدی

عزیز دلمی. من و خیلی های دیگه این روزا رو‌که شما داری گذروندیم و الان فهمیدیم که برایه چیزای الکی ذهنمون رو درگیر کردیم و غصه خوردیم و نگرانی داشتیم.

الهی زودتر حالت خوب بشه و صداتم بهتر شه. فقط یکم‌صبور باش خودت رو تقویت کن و روحیت رو قوی‌نگه دار. کلی روزای خوب و خوش و تجربیات عالی در پیش داری