2777
2789
عنوان

تجربه من از عمل تیروئید (ندول تیروئید،پاپیلاری، نمونه برداری fna، عمل )

| مشاهده متن کامل بحث + 70470 بازدید | 532 پست

سلام دخترا

منم امروز نمونه برداری دارم

خیلی استرس دارم راستش تا خود صبح خواب نمونه برداری رو دیدم..

درد سمت راست گلوم هم دارم…

دکترم گفته ندول پشت تیروییدمه و باید رادیولوژی بشه در حین رادیولوژی نمونه برداری بشه

منکه متوجه نشدم ولی نمی‌دونم چرا متفاوت بود نمونه برداری من☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمونه برداری درد داره؟

نمونه تحت سونو هست دیگه. برای اینکه دقیق نمونه برداری بشه . منم انجام‌دادم دوبارش تحت سونو‌بوده. 

دردش قابل تحمله اگه نازنازی نیستی که در حد آمپول زدنه.

بسته به نقطه ای داره که باید نمونه گرفته بشه اگه نزدیک‌به سطح باشه که اصلا نمیفهمی

ای بابا چرا اینقدر حساسید من که تمام نمونه برداری ها آزمایشا و حتی وقت گرفتن برای عمل رو‌خودم تنها ر ...

خیلی ماهی خدا میدونه چقدر اروم شدم با حرفات ❤️ همیشه تنت سالم باشه مرسی که وقت گذاشتی

سلام عزیزم بله کل تیروئید چون پاپیلاری و خیلی بدخیم بود. جواب پاتولوژی رو هم گرفتم خداروشکر با اینکه ...

سلام ببخشید منم این عمل انجام دادم مال منم پاپیلاری بود ولی به من ید درمانی هم انجام دادن گفتن چون اندازه اش ۲سانت هس باید ید بخوری به بقیه اطراف گردن هم نفوذ نکرده بود مال شما اندازه اش چقدر بود که ید لازم نشد؟

سلام ببخشید منم این عمل انجام دادم مال منم پاپیلاری بود ولی به من ید درمانی هم انجام دادن گفتن چون ا ...

سلام. الان دقیقا تو ذهنم نیست ولی میدپنم مال من خود تیروئید یکجورایی کش آورده بود و باتوده بزرگ شده بود، و خارج هم نشده بود.

اما بازم گفتن آزمایشم اگه نشون بده چیزی لازمه ید هم بگیرم.

سلام ببخشید منم این عمل انجام دادم مال منم پاپیلاری بود ولی به من ید درمانی هم انجام دادن گفتن چون ا ...

الان نگاه کردم 20*33 بوده آزمایش آخرم یعنی همون 2 سانت *3.3سانت.

ولی بعد عمل خود تیروئید رو‌که آزمایش کردن بزرگتر بود و ۱ میلیمتر مونده بوده که خارح بشه

اشکالی نداره من شنیدم پیش میاد. شاید آزمایششون دقیق نشون نداده بعد ید. و اینکه معمولا وقتی تعداد اول ...

سلام استارتر عزیز، انشااله که سالم و سلامت باشید همیشه

واما اینکه من با شما همشهری ام خوشبختانه ولی ساکن تهرانم،سه ماه پیش یه غده اندازه نخود شاید کوچکتر سمت راست گردنم بود که فقطخودم وقتی اب دهنمو قورت میدادم تو اینه میدیدم، ازمایش دادم گفت تیرویید نداری، منم خاطر جم، ولس بعد از یه ماه و نیم دیدم بزرگتر شده، امروز رفتم تهران دکتر جراح حنجره، فرستاد Fna  , خیلی ترسیدم و نا امید شدم، ولی حرفای شمارو خوندم کمی اروم شدم، یعنی باور کن تا خاکسپاری هم فکر کردم خخ. دکتر گفت احتمال زیاد جراحی لازم بشه، ولی دکتر سونو کرافی گفت نکران نباش اکثرا خوش خیمه، ابعادش سمت راست۱۹در ۱۳ سمت چپ نرمال، تعدادی هم نود ریز اطراف گردن بود، تورو خدا دلداریم بده اروم شم. ۳۶سالمه، و  سه فرزند دارم. 

سلام استارتر عزیز، انشااله که سالم و سلامت باشید همیشه واما اینکه من با شما همشهری ام خوشبختانه ولی ...

ممنون عزیزم الهی سالم و سلامت باشی و لبت همیشه خندون.

اول اینکه خداروشکر کن به موقع متوجه شدی.

در امثر موارد ندول خوش‌خیمه و‌مشکلی ایجاد نمیکنه.

فرض بر عمل هم باشه اصلا عمل خاص و چیز مهمی نیست.

من دیگه دوساله هم تموم شده داره میرسه به ۳ سال میرسه حتی اون نگرانی هایی که اون موقع داشتم برام واقعا خنده داره الان.

نه زندگیم‌فرقی کرده نه مشکلی دارم نه هیچی.

توکلت به خدا باشه عزیزم عمل تیروئید درب برابر عمل های دیگه اصلا عمل حساب نمیشه . عمل بینی من داشتم سخت تر بود از تیروئید 😅

بیهوشی هم خیلی راحت و خوبه. قشنگ میخوابی و یکدفعه چشم باز میکنی میبینی تموم شده.

اصلا غصه چی رو داری؟!!!

به نظرم جواب سونوت رو به یک پزشک دیگه ترجیحا جراح تیروئید یا غدد نشون بده.

خیلی ها حتی توده خوشخیمه چون سایزش بزرگ میشه و ظاهر گردنشون زشت میشه میرن عمل میکنن.

در این حد این طفلی تیروئید مظلومه،😂

ممنون عزیزم الهی سالم و سلامت باشی و لبت همیشه خندون. اول اینکه خداروشکر کن به موقع متوجه شدی. در ...

خدایا به خودت و عزیزانت سلامتی بده همیشه. 

ممنون که دلگرمی میدید، این چندماهه استرس داشتم و یه غمی یه مشکلی دارم که نمیشه به هیچکس گفت ،اینقدر تو خودم ریختم و حرص خوردم ، همیشه فکرم درگیره، احتمالا شاید بخاطرهمون اینطور شدم، میخام خودم سبک زندگیمو تغییر بدمو با بدنم،،، مخصوصا تیروید جان دوست بشم🤣

سه شنبه اینده جوابش میاد امیدم بهخداست،، خیلیییخیلییی

ممنون که اینقدر امیدواری و انرژی مثبت دادید😘

ممنون عزیزم الهی سالم و سلامت باشی و لبت همیشه خندون. اول اینکه خداروشکر کن به موقع متوجه شدی. در ...

عزیزم تو باید پزشک میشدی .خیلی قشنگ و با سواد جواب میدی.مثل یه فرشته هستی بهمون دلگرمی میدی.نمیدونی چقد اروم شدم.تنها ترسم اینه که نیاز به عمل داشته باشم و از بچم دور باشم.چجوری نگهش داشته باشن و شیر میدم بعش. میترسم تو دوران شیردهی رشد کنه و واسه منو بچم سختتر بشه. میشه عکس سونوی منو ببینی. من یک سال بعد از زایمانم تیرویید کم کار گرفتم عزیزم.اصلا قبل یا تو بارداری نداشتم.ولی بعد زایمان بخاطر شرایط نوزادم انقد استرس بهم وارد شد که سیستمم بهم خورد.فک کنم بخاطر همین تیروییدم بهم ریخت.البته زمینه ارثی هم داریم.مامانم نودل داره اما تیروییدش نرماله.با برق دهی از بین رفتن.خواهرم گواتر داره و کم کاری

راستی عزیزم، وقتی توی گوگل میخونم خیلی میترسم،، همش میگن سرطان تیرویید

یعنی چیزی نیس با عمل خوب میشه؟ 

خودم با لووکسین ۵۰ نرمال شدم.علایمم اوایل زایمانم بشدت لاغر شدم که همه میگفتن بخاطر شیر دادنه.بعد از ۶ ۷ که شیرم خیلی زیاد بود.جوری که لباسام خیس میشد، دیدم شیرم کم شد.پاهام کبودی سکه ای داره.و یک هفته بعد از اتمام پریودیم خونریزی شدید داشتم.خلاصه الان تیروییدم از ۶ رسیده به ۰.۷۷.یعنی رو به پرکاریه.که ماه بعد نوبت دارم فک کنم باید قرصمو کمتر کنه.الان سونو دادم و ندول دارم.از وقتی سونو کرده گلوم حساس شده طبیعیه؟