2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11915 بازدید | 943 پست
اگه ارتباط میگرفتیم بنظرت جور می‌شدیم باهم ؟ ،😂

خفن بودن به دانشمند بودن و ریخت و قیافه داشتن و اون طرف آب زندگی کردن نیست طلا، به مردونگی هست که هر جوری حساب کنیم یارو نداشته!

چه خودش فالو و بلاک کرده باشه چه دوست دخدرش براش تصمیم گرفته باشه 😉

اونی ارزش داره که وقتی تورو میبینه دیگه تا لحظه ی آخر عمرش نتونه بیخیالت بشه،اینو یادت باشه❤️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام اسی خوبی

میتونم ازت سوال بپرسم؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

سلام ، بفرمایید

من ۲۵ دی همسرم ۲۰ آدر

میشه درمورد ما بگی؟

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

من ۲۵ دی همسرم ۲۰ آدرمیشه درمورد ما بگی؟

شوهرت مرد عاقل و کاردانی هست اما کمی یک دنده هم هست، تو دخدری هستی نسبتا باهوش با حس هایی قوی ، کمی هم بد بین و منفی گرا میشی گاهی، ساده هستی ولی شوهرت با سیاسته، رابطه ی بینتون رو نمیشه گفت که عاشقونه هست اما میتونه رفاقتی و دوستانه باشه، تو گاهی شنونده ی خیلی خوبی هستی و این خیلی با ارزشه، شوهرت مرد فهمیده و مهربونی هست اما گاهی هم بی رحم میشه، اون یک حالت دلسوزی و پشتیبانی نسبت بهت داره

شوهرت مرد عاقل و کاردانی هست اما کمی یک دنده هم هست، تو دخدری هستی نسبتا باهوش با حس هایی قوی ، کمی ...

مرسی عزیزممم درستهه🥺

ولی ما سه سال پیش با عشق ازدواج کردیم 

یعنی امکانش هست دیگه همسرم عشقی نسبت بهم نداشته باشه؟متولد سال ۷۹

خودم ۸۲

مرسی عزیزممم درستهه🥺ولی ما سه سال پیش با عشق ازدواج کردیم یعنی امکانش هست دیگه همسرم عشقی نسبت بهم ...

عزیز دلم اون عشق نبوده ، دوست داشتن بوده،من همیشه میگم گاهی یک رفاقت و دوست داشتن ارزشش خیلی بیشتر از عشق میتونه باشه! 

خیلیا هستن که عاشقن اما کارشون به طلاق و جدایی و خیانت هم میکشه، پس نگران نباش!

حداقل برای شوهره تو اینطوریه که بیشتر وقت ها دنبال یک رابطه ی آرام و آسوده و بی دردسر هست ،نه دنبال عشق و عاشقی و ... 

یا درگیری و جنگ اعصاب!

عزیز دلم اون عشق نبوده ، دوست داشتن بوده،من همیشه میگم گاهی یک رفاقت و دوست داشتن ارزشش خیلی بیشتر ا ...

آره درسته همیشه دنبال آرامشه برعکس من اصلا اهل هیجان و عشق و عاشقی نیست

مرسی خوشگلم🧡

آره درسته همیشه دنبال آرامشه برعکس من اصلا اهل هیجان و عشق و عاشقی نیستمرسی خوشگلم🧡

خواهش میکنم عزیز دلم، مراقب روح حساس و لطیفت باش ❤️

خواهش میکنم عزیز دلم، مراقب روح حساس و لطیفت باش ❤️

بوس بهت چشم🥺🧡😚