2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11912 بازدید | 943 پست
اطلاعات مختصری دارم که نمیدونم اسمش چیه و سعی میکنم تا اونجا که میشه مردم رو آگاه کنم البته با اجازه ...

پس از دادشمم‌میگین

خودش ۲۰ دی

خانمش ۱۵ دی

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌
پس از دادشمم‌میگینخودش ۲۰ دیخانمش ۱۵ دی

این دو نفر چندان عاقل نیستن اما ذاتا انسان های ساده ای هستن که گه گاهی هم شیطون میره توی جلدشون 😄

بینشون عشق نیست اما تفاهم و یا درک وجود داره، خانومش به ظاهر کمی متعادل تره اما برادرت از نظر روحی کمی ضعیف هست، توی زندگی نیاز به مشورت دارن، خانومش دخدر دانایی هست و البته کمی کنجکاو، ممکنه بقیه گاهی درباره ش برداشت های اشتباهی کنن، خدا هواشو خیلی داره.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید برای منم میگین ؟ 13 اسفند +

عزیزم من بیشتر روابط افراد رو بررسی میکنم وگرنه اگر صحبت اخلاق باشه هر کسی خودش بهتر از بقیه میدونه چه جور آدمی هست 😄

عزیزم من بیشتر روابط افراد رو بررسی میکنم وگرنه اگر صحبت اخلاق باشه هر کسی خودش بهتر از بقیه میدونه ...

خب پس 13 اسفند و 26 فروردین رو میشه ؟

entp +پاره در راه علم + قطعا پزشک اینده!  I'm not a freak I just thaught it was carnival!  /8w7//نه ولی جدی دیدید اینجام بگید برو درس بخون، من کنکوریم دیگه،  یه ایل چشمشون به منه♡
این دو نفر چندان عاقل نیستن اما ذاتا انسان های ساده ای هستن که گه گاهی هم شیطون میره توی جلدشون 😄بی ...

😄ممنون

یجاهاییش خوب بود

سپاس‌ ندا جان

گُذَشتَم اَز گُذَشتَم، تآ عَوض شِه، سَر گُذشتَم...🧑🏻‍🦯‌
خب پس 13 اسفند و 26 فروردین رو میشه ؟

توی این رابطه علاقه بیشتر از سمت شماست، تو از نظر ذاتی میتونی دلبر و لوند باشی اما گاهی اعتماد به نفست کم میشه و این همون جایی هست که حس های بد میان سراغت، اون شخصی که درباره ش صحبت میکنی میتونه عاقل باشه اما کمی یک دنده هم هست و البته با سیاست، زنونگی تو براش جذابه اما حس عشق بهت نداره.

[QUOTE=365800175]کدوم اردیبهشت و کدوم بهمنید؟![/QUOTEخودم اردیبهشت شوهرم بهمن

حس و انرژی بین شما متغیر هست،نه میشه گفت که رابطه خوبه و نمیشه گفت که بد هست فقط تفاوت زیاده!!!!!

عشقِ تو نسبت به شوهرت بیش از عشق اون هست و اون گاها سرد تره، اما نمیشه گفت که کلا بهت هیچ علاقه ای نداره، منتهی اخلاقش اینه!! تو میتونی عاقلانه تر از اون عمل کنی و حتی مثبت گرا تر باشی، اگر تا الان تفاوت هاتون از هم دورتون نکرده باشه میشه گفت که زن با سیاستی بودی  ...

۱ مهر خودم ، ۶ شهریور همسرم

رابطه ای که بین شماست کمی محافظه کارانست، تو دخدر خانوم و پر انرژیی هستی و مسائل مالی برات کما بیش اهمیت دارن منتهی بخشنده هم هستی، شوهرت مرد نسبتا کاردانی هست اما گاهی فاز اونهاییو میگیره که انگار همه چیز رو میدونن، کمی هم کینه ایه که البته ممکنه بروز نداده باشه،هر دو میتونید به وظایفتون عمل کنید اما جای یک حس هایی خالیه...