2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11915 بازدید | 943 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبول کنم پس،؟ منتظرش گذاشتم که تاییدش کنی 😂

آره قبول کن اون روی تو حساب میکنه و از تو خوشش میاد اما خودش از نظر عقلی تعطیله 😄

ساده هم هست خیلی ! حالا من هم زیاد سخت نمیگیرم چون گفتی رابطه دوستیه ☺️

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
آره قبول کن اون روی تو حساب میکنه و از تو خوشش میاد اما خودش از نظر عقلی تعطیله 😄ساده هم هست خیلی ! ...

اره دوستیه 

خوشم نمیاد ازش ولی چون گفته بودی سرخود کسیو رد نکنم گفتم بپرسم ازت 

هم اینکه تجربه میشه برام 

تو دوستی لارجه یا خسیسه؟

آره قبول کن اون روی تو حساب میکنه و از تو خوشش میاد اما خودش از نظر عقلی تعطیله 😄ساده هم هست خیلی ! ...

راستی ندا 😂

اون شهریوریه مریض یادته ؟ تو نی نی سایت پیله کرده بود چن سال پیش 

هنوز پیگیر تاپیکامه 🤦🏻‍♀️ تا الان  ۷ ۸ تا کاربریشو دادم نی نی یار ترکونده 

باز با کاربری جدید اومده 

اره دوستیه خوشم نمیاد ازش ولی چون گفته بودی سرخود کسیو رد نکنم گفتم بپرسم ازت هم اینکه تجربه میشه بر ...

هر دوش!

در واقع دو عدد شخصیت داره که با هم ترکیب شدن، از یک طرف میتونه حسابگر باشه و پول دوسته و از طرف دیگه میتونه جو گیر بشه و دست دلبازی کنه ...

راستی ندا 😂اون شهریوریه مریض یادته ؟ تو نی نی سایت پیله کرده بود چن سال پیش هنوز پیگیر تاپیکامه 🤦� ...

نه یادم رفته بود ، الانم یادم نیومد ولش کن 😂

آره خوبه

ندااا 

یه پسره دیروز فالوم کرد 

تو بولزانو ایتالیا زندگی می‌کنه خودش ایرانیه ولی کلا اونجا درس خونده و افیس داره 

دانشمندهههه😱 گوگلم زدم درموردش کلی چیز آورد 

کلیییی پل طراحی کرده با هوش مصنوعی 

افیس داره اونجا و معلومه پولداره 

منم بک دادم بهش صبح 

بعد الان دیدم بلاکم کرده بدون اینکه چیزی بگه 😐 

ذوق کرده بودم من چرا اینطوری شد 😂 

ندااا یه پسره دیروز فالوم کرد تو بولزانو ایتالیا زندگی می‌کنه خودش ایرانیه ولی کلا اونجا درس خونده و ...

یه هو میبینی گوشیش افتاده دست دوست دخدرش اونم روی دخدر فالو کردن حساس بوده 😄

ما که نمیدونیم اون گوشه ی دنیا توی ایتالیا داره چه اتفاقاتی میافته پس نباید قضاوت کنیم 😂

یه هو میبینی گوشیش افتاده دست دوست دخدرش اونم روی دخدر فالو کردن حساس بوده 😄ما که نمیدونیم اون گوشه ...

آره دوستامم گفتن حتما یکی از گوشیش بلاکت کرده 

ولی ندا کراش زده بودما 😂 از این خفنا بود حیف