2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12017 بازدید | 947 پست
آره مطمئنم 😆ولی همونطور که گفتم عشق برات خیلی مهمه و اینکه طرف عاشقونه دوستت داره باعث شده برات دلن ...

ممکنه جدا بشیم؟ 🥲

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من بیشتر حکم مرد خونه رو دارم اصلا بعضی موقع ها یادم می‌ره زن هستم .اون کار می‌کنه ومن خانه دارم ولی ...

عزیز دلم میدونم که ممکنه سخت باشه ولی تو توانش رو داری چون ذات و روحت قدرتمنده😉👍

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
مرسی عزیزم همش درست بود راجب پارتنرم میشه بیشتر بگید ازدواج کنم باهاش؟

پارتنرت میتونه بیخیال باشه و فراموشکار میتونه بعدها مسئولیت هارو بندازه گردن تو چون حقیقتا نه عاقل هست و نه باهوش ،یعنی شرایطی پیش بیاد که تو از ترس خرابکاری یا سادگیش خودت بخوای کنترل رو بدست بگیری، اونجوری بیشتر وجه یک مرد رو پیدا میکنی تا یک زن!

میتونه تو مشتت باشه(اونم نه همیشه) چون انسان تاثیر پذیر و بی ثباتی هست همینطور ضعیف و گاها ترسو! 

قلب با محبت و لطیفی هم داره ، نمیگم آدم بدی هست ، خیلی هم دوستت داره ولی ممکنه اون مردی که بتونی بهش تکیه کنی نباشه!

یا اینکه توبا توقعات و اخلاقیاتت باعث اذیتش بشی،یا باعث اینکه ازت زده بشه. 

مثلا ده درصد! پس بهش فکر نکن😘

مرسی قلبممم 

دلمو پاک کردی خدایی

🥹🥹🥹🥹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

مثلا ده درصد! پس بهش فکر نکن😘

ی نکته دربارت اینه که علاوه اینکه همه چیو میگی

خیلی ام خوش برخورد و مهربونی 

❤️‍🩹دعات میکنم

عزیز دلم میدونم که ممکنه سخت باشه ولی تو توانش رو داری چون ذات و روحت قدرتمنده😉👍

عزیزم من محلی که دارم زندگی میکنم اجارش خیلی بالا شده تصمیم گرفتم برم اطراف تهران اونجا خونه قولنامه کردم ولی خیلی اضطراب دارم از پسش بر میام یا نه خانوادم یکم ناراحتن ولی من مجبورم برای آینده دست به این کار زدم اینجا باید حدود 15یا 16ملیون اجاره میدادم رفتم اینجا که گرفتم پنج تومن اجاره باید بدم پدرم هی می‌گفت زود تصمیم گرفتی ولی خودم فکر میکنم عاقلانه تصمیم گرفتم که بتونم پس انداز کنم به نظرت خوب بوده کارم یا نه 

عزیزم من محلی که دارم زندگی میکنم اجارش خیلی بالا شده تصمیم گرفتم برم اطراف تهران اونجا خونه قولنامه ...

اینکه به جای مشورت با بقیه تصمیم گرفتی با عقل خودت مشورت کنی خیلی هم خوبه،تصمیمی هست که گرفتی پس خودت هم به خودت اعتماد کن!

از قدیم گفتن هر کس باید حساب جیب خودش رو داشته باشه!

از نظر من هم کاری که کردی درست بوده ، خداوند هم کمکت میکنه عزیزم 😘

اینکه به جای مشورت با بقیه تصمیم گرفتی با عقل خودت مشورت کنی خیلی هم خوبه،تصمیمی هست که گرفتی پس خود ...

قربونت عزیزم حداقل یکی درکم کرد .خدا هر چی میخوای بهت بده .ممنونتم.  

قربونت عزیزم حداقل یکی درکم کرد .خدا هر چی میخوای بهت بده .ممنونتم.

وظیفه م هست عزیز دلم، خدارو شکر که تحت هدایت خداوند هستی و داری از نورِ ذاتی که بهت داده استفاده میکنی 😘

وظیفه م هست عزیز دلم، خدارو شکر که تحت هدایت خداوند هستی و داری از نورِ ذاتی که بهت داده استفاده میک ...

ممنونم دعا کن کم نیا رم بیشتر دلم از شوهرم میگیره انگار وظیفه می‌دونه اصلا گذشت و خوبیای منو نمی‌بینه خیلی عصبی و پرخاشگره

ممنونم دعا کن کم نیا رم بیشتر دلم از شوهرم میگیره انگار وظیفه می‌دونه اصلا گذشت و خوبیای منو نمی‌بین ...

عزیزم بهش سخت نگیر، اون از لحاظ روحی گرفتاره تو هم باید زبان دلنشین و لطف خوش داشته باشی ، نذار بار مسئولیت زندگی حالات زنونه ت رو ازت بگیره، این مرد وقتی خشونت نشون میده که حس کنه با یک مرد طرف هست!

هر چقدر لطافت و ظرافت کمتری داشته باشی اون بیشتر گارد میگیره، با وجود همه چیز سعی کن قبل از همه یک زن باشی!

البته این صفات ذاتی هستن ولی اگر بخوای میتونی!

عزیزم بهش سخت نگیر، اون از لحاظ روحی گرفتاره تو هم باید زبان دلنشین و لطف خوش داشته باشی ، نذار بار ...

ممنونتم سعی میکنم .ولی یه جاهایی واقعا کم میارم در مقابلش.مرسی دوست خوبم