2777
2789

بچه ها دیروز   دادگاه داشتیم  داشنم راهمو میرفتم  یهو چشمم خورد ب همسر سابق   😣  ب راهم ادامه دادم 

ـ البته مامامم کنارم بود 

شوهر سابقم فورا اومد کنارم  ب دخترم گفت بیا بغلم دخترم نرفت ـ

بعو مدتی یعو دخترم رو گرفت و بوسیدش   یک نیم نگاهی بهم کرد  مامانم میگ کلن نگاهش ب تو بوده   

از دخترم پرسیده مامانت  جی زده روی بینیش دخترمم هم هیچی نگفته گفته نمیدونم 😂

گفتم مامان بهش میگفتی پیرسینگ زدم میگ ن مامام خصوصیه 

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترت چندسالشع چرا جدا شدی وقتی میفهمم یه زن بچه دار جدا شده خیلی ناراحت میشم

ناراحت نشید خیلیا بچه هاشون نجات پیدا میکنن از اون زندگی

بچهه خیلی وقتا بیشتر از مادره میسوزه

چراکه مادر انتخاب کرده شوهرش کی باشه

ولی بچه انتخاب نمیکنه باباش یا مادرش کی باشن

خب دوسش داری باهاش زندگی کن دیگه این کارا چیه . اینقدر با آب و تاب خاطره رو تعریف کردی انگار لیلی و ...

من گفتم دوسش دارم ؟

من چنین مردی رو دوسش ندارم خواهر  من گناه دارم  چقدر زجر بکشم من فقد دارم خورم رو خالی میکنم تاپیک میزنم   از دوست داشتن حرفی نزدم/ ب قدری متنفرم ازش

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

دخترت چندسالشع چرا جدا شدی وقتی میفهمم یه زن بچه دار جدا شده خیلی ناراحت میشم

۵  

م‌شکل داشت   اخلاق نداست وووو......و.و.و.و.

یه حس میگه همو دوس دارین هنوز

ن گلم  اون منو دوستم داره ولی من نه

ناراحت نشید خیلیا بچه هاشون نجات پیدا میکنن از اون زندگیبچهه خیلی وقتا بیشتر از مادره میسوزهچراکه ما ...

چی بگم دلم برای زن میسوزه چون می‌دونم چقدر سوخته و ساخته به خاطر بچه ش و چقدر مرده نفهم بوده و درک نکرده منظورم این بود 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹