2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 12018 بازدید | 947 پست
همسرمه

تو زنی هستی که ذاتا لوندی و زنونگیو خوب بلدی،خیلی از مردها ممکنه جذبت بشن و مشکلی از این لحاظ نداری اما بی سیاست هستی و زرنگ هم نیستی،احساسات لطیفی داری و عشق برات مهمه، اینکه حرف های قشنگ بشنوی و ... 

شوهرت مردی هست که بهترین تلاشش رو انجام میده اما خیلی زبونی نیست،خیلی متفاوت هستید اما اون خیلی خیلی دوستت داره! با اینکه شاید تو عاشقش نباشی!!!!!!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسرت هست یا دوست پسرت؟! مهمه!

چی شد گلم

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

تو زنی هستی که ذاتا لوندی و زنونگیو خوب بلدی،خیلی از مردها ممکنه جذبت بشن و مشکلی از این لحاظ نداری ...

مطمعنی عاشقش نیستم؟

اخه من ی وقتایی از علاقه زیادی دوس دارم بگیرم بخورمش

😭😂

💎Married💎امروز ۱۴۰۳/10/۱۸ من فهمیدم نی نی توشولو دارم مرسی نی نی توشولو که اومدی به زندگیمون معجزه ی مامانی🥺😍❤️ایشالله سالم و صحیح بیای تو بغلم🥺❤️خوشحالترینم خدایا شکرت🙏🏻🤍

تو زنی هستی که ذاتا لوندی و زنونگیو خوب بلدی،خیلی از مردها ممکنه جذبت بشن و مشکلی از این لحاظ نداری ...

ولی خدایی بغیر این آخری که شاید عاشقش نباشم

همررروووو درست گفتی مرسی دمت گرم❤️❤️❤️❤️

من امشب خیلی دلم گرفته از فکر زیاد خوابم نمیبره اگه امکانش هست واسه منم بگید خودم ۳۱ شهریور ۸۲ پارتن ...

تو دخدری با سلیقه،حساس و سخت گیری،به سختی راضی میشی و مدت زمان شادیهات کوتاهه،بیشتر ذهن و فکرت هست که درگیره و قلب ساده ای داری ، سعی کن سپاسگذاریو هر چه زودتر یاد بگیری وگرنه مشکلاتت تموم نمیشه، پارتنرت هم خیلی دوستت داره بیش از چیزی که تو دوستش داری منتهی بهترین انتخاب نیست.

مطمعنی عاشقش نیستم؟اخه من ی وقتایی از علاقه زیادی دوس دارم بگیرم بخورمش😭😂

آره مطمئنم 😆

ولی همونطور که گفتم عشق برات خیلی مهمه و اینکه طرف عاشقونه دوستت داره باعث شده برات دلنشین بشه 😘

برای منم میگی عزیزم 23آذر خودم 16شهریور همسرم

تو زنی عاقل ، مهربون ، خونواده دوست و دلسوزی(البته باز مهمه که شرایط ستاره ای خونواده ت چی باشه)، بهت قدرت درک و تحلیل بالایی داده شده جوری که حتی میتونی به دیگران هم کمک کنی،میتونی با سیاست باشی اما باهوش یا مکار نیستی و ترجیح ذاتیت اینه که رُک و صادق باشی، گاها سخت گیریهایی داری، شوهرت هم مردی هست که نه باهوشه و نه عاقل! این ممکنه گاهی اونو توی دردسر بندازه یا مثلا اعتماد بی جا کنه و ...

آدم ساده ای هست و نیاز داره گاهی راه رو نشونش بدی و البته گاهی ازش چیزهای یاد بگیری،شوهرت دوستت داره و تو هم کمی دوستش داری،اگر زنونگیو در خودت تقویت کنی برات بهتر هست!

تو زنی عاقل ، مهربون ، خونواده دوست و دلسوزی(البته باز مهمه که شرایط ستاره ای خونواده ت چی باشه)، به ...

من بیشتر حکم مرد خونه رو دارم اصلا بعضی موقع ها یادم می‌ره زن هستم .اون کار می‌کنه ومن خانه دارم ولی همه چی گردن من هست همه چی