2777
2789
عنوان

حکایت قدیمیِ آموزنده

| مشاهده متن کامل بحث + 11987 بازدید | 947 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم میشه در مورد منو شوهرم بگی اگه زحمتی نیست خودم ۲شهریور شوهرم ۵بهمن ممنون میشم

تو زنی هستی که ذاتا شاد و پر انرژی هستی البته اگر دنیا بذاره 😄 چون همیشه مشکلاتی وجود دارن و باید اینو بدونی که تو توانو قدرتشو داری،از لحاظ جسمی میتونی قوی و صبور باشی و از تحت فشار قرار گرفتن بیزاری، میتونی عاقل باشی اما زرنگ نیستی ، از تجربیات دیگران به خوبی استفاده میکنی(اگر غرورت اجازه بده)، شوهرت مردی هست نسبتا باهوش اما کلا بی عقله ، اون ساده دل هست و مثل یک بچه س،از طرفی میتونه تاثیر پذیر باشه و از طرفی هم یک دنده و لجباز،اخلاق چندان جالبی نداره وانرژیش هم گه گداری منفیه،مسائل مالی براش کما بیش مهم هستن، از نظر روحی آسیب پذیر و حساسه.

درباره ی حسی که بینتون هست باید گفت که اون(خیلی) دوستت داره و تو هم دوستش داری ! اما اون میل به آزادی و رهایی داره و دلش میخواد در وجود تو قدری بیشتر لطافت و ظرافت و انعطاف ببینه، اون بیش از تو به جزئیات اهمیت میده و جزئیاتو میبینه....

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
تو زنی هستی که ذاتا شاد و پر انرژی هستی البته اگر دنیا بذاره 😄 چون همیشه مشکلاتی وجود دارن و باید ا ...

ممنون عزیز دلم خیلی لطف کردی 💗 اکثرا درست بود زحمتت دادم گلم 😍🌹

وظیفه م بود جیگر ❤️

سلام میشه در مورد من و طرفم هم بگی کات کردیم

من ۲۷مهر

اون۱۸خرداد

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
سلام عزیزم نسبتتون چیه،دوستید یا ازدواج کردید؟

دوست بودیم کات شده 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
سلام میشه در مورد من و طرفم هم بگی کات کردیممن ۲۷مهراون۱۸خرداد

تو دخدری نسبتا باهوش،سخت گیر، اما بدون سیاست هستی ، بهت قدرت فراموشی داده شده و ذاتا میتونی شاد و سرزنده باشی، تو ساده هستی و اگر بخوای میتونی درست کار باشی!

اون شخص هم پسری هست که ابدا عاقل نیست میتونه منفی باف باشه و ظاهر بین !

البته اون تورو بسیار دوستت داشته و در این هیچ شکی نیست، شما حتی گاهی تفاهماتی هم داشتید اما لازمه ی ادامه ی ارتباط عقل و درایت هست که تو این شرایطی که بین شماست،کم بوده!

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
تو دخدری نسبتا باهوش،سخت گیر، اما بدون سیاست هستی ، بهت قدرت فراموشی داده شده و ذاتا میتونی شاد و سر ...

مرسی مهربونم:)

به نظرت ممکنه برگرده؟

🤢🤢🤮🤮🤮🤢🤢

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه