2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه نوزادنارسی

107 بازدید | 18 پست

شماروبه خداقسم میدم التماستون میکنم بگیدچیکارکنم بچم جون بگیره .ده روزnicuبودبردمش خونه امروزاوردمش چک زردی...دکترگفت روی۱۵هست لازبستریش کرد.ادرارومدفوع هم خوب میکنه .ولی صورتش وچشاش زرده .وزن هم اضاف نکرده توی سه چهارروز.۳۴هفته باوزن ۱۷۰۰به دنیااومده 

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

چجوری بایدازنوزادزودرس مراقبت کنم ؟

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر من ۳۵ هفته تولد شد وزن ۲۲۰۰..بعد ۱۸ روز بچم رسید ب ۱کیلو ۸۰۰....اصاف ک نکرد کم هم کرد....چون نارس بود جون نداشت سینمم نوک نداشت فکش ضعیف بودنمیتونست بمکه...۳تا  مک میزد خسته میشد ول میکرد همش گرسنگی میکشید ...من میدوشیدم تو شیشه میدادمش....

من متاسفانه اطلاعاتی ندارم عزیزم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
من متاسفانه اطلاعاتی ندارم عزیزم

ممنونم🙏

عزیزم من 6 ماهه بدنیا اومدم 600 گرم بودم الان تپل مپل نگران نباش امید به زنده موندنم نداشتن از همون اول که تو شکم مامانم بودم خطر سقط شدن داشتم 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
زردی هم داشت بیمارستان نمازی شیراز دستگاههای قوی داره یکشب و یک روز اونجا خابوندم خوب شد...گرمیجات ن ...

منم شیرازم .الان شوشتری بستریش کردم توی دستگاهه.بچم مک میزنه قوی هم هست خوب میخوره ولی نمیدونم چرازردیش رفت بالا🥺

بچه من تیر تولد شد تو گرما ...تحت نطر دکتر فوق تخصص نوزادان بود میگف جای نوزاد نارس گرم باشه فک کن تو گرما میپیچوندمش.باید جاش گرم باشه ...تا رشد کنه....غذاهای مقوی بخور....قطره ا د یا مولتی مرتب بده ....کار دیگ ای نمیتونی انجام بدی چون اون فقط ب شیر نیاز داره

تازه بچه من رفلاکسی بود ...خاب نداشت ۴۷ شبانه روز فقط گریه کرد همش بیداربودم روز و شب رو براحتی حس میکردم تاریکی و روشنابی....همش بیدار بود گریه میکرد....چون نارس بود شیر از دماغش میزد بیرون ب همین خاطر باید مراقب بودم ک تو خاب خفه نشه ...خلاصه خیلی

میگن شیر خشک واسه زردی خوبه بهش بده

دکتراجازه نداده.

خلاصه بچه های نارس زود وزن میگیرن ....نگران نباش...فقط خودتو تقویت کن اعصابت اروم باشه در ارامش بهش شیر بده گرم نگهش دار....تو نت بزن مراقبت از بچه های نارس...تو نت بزن غذاهایی ک شیرتو قوی میکنه