2777
2789
عنوان

چه کار کنم مشتری جذب بشه

696 بازدید | 19 پست

سلام من کارم رو تازه شروع کردم از اونجایی که قبلا به صورت حرفه ای قلاب بافی میکردم الان هم در همون زمینه طراحی الگو و بافت عروسک انجام میدم قیمت‌هام هم خیلی مناسبه مثلا عروسک یونیکورن رو فروشگاه گفت 300ت میفروشم واستون اما من خودم بخوام سفارش قبول کنم 150ت، اما نمدونم چرا کسی بهم سفارش نمیده، یه نفر هم که سفارش داد اشتباه کردم بیعانه نگرفتم، نامرد سرکارم گذاشت و دیگه جواب نداد

این نمونه کارم هست چرا مشتری ندارم 😞😞😞😞

https://uupload.ir/files/5ep0_img_20210120_082733_044.jpg

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 

چ خوشگله

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

تو اینستا پیجتو فالوراتو ببر بالا 

به نام خداوندرنگین کمان🕊اگه تاپیکیو دوست نداریم مثل کنه نمونیم اونجا!اگه تو تاپیکی نظری میدم که تو مخالفشی نظر دادن مجوز ریپلای کردن به تو نمیده با استارتر بودم پس ریپلای نکن!!!حوصله بحث با آدم احمق متعصب که میخواد عقایدشو تو حلق دیگران کنه ندارم....بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره🕊✌🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینستا پیجتو فالوراتو ببر بالا 

جذب فالوور واقعا سخته فعلا که دارم تلاش می‌کنم ببینم نتیجه چی میشه

@rooya_baf طراح و بافنده ی الگوی عروسک های خاص و ژورنالی، تازه کارم رو شروع کردم ولی دست پر اومدم جلو خوشحال میشم پیج اینستام رو دنبال کنید 
خیلی ناناسه🤗

ممنون عزیزم 

برو عضوباسلام شو غرفه بزن ومحصولاتت بفروش

عضو شدم 

این دوره زمونه مردم نه پول دارن و نه ارزش کار دست رو میدونن میگن ماشینی هست چرا دستباف😕مردم ارزش هن ...

توی خیلی از پیج های اینستا عروسک 300.400ت میفروشن در حالی که من همونو بخوام ببافم 200ت میگیرم

ببینین کارتون خیلی خوشگله حتما روش بازاریابی کنین یه جعبه واسش سفارش بدین اسباب بازیهای  فر ...

ممنون عزیزم 

کارت که خیلی تمیز و هنرمندانست ولی محصولت کارایی انچنانی نداره.مثلا من باشم اصلا نمیخرم.چون استفاده ...

برای اکسسوری و تزئینات اتاق کودک خیلی کاربردیه

2810