2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
پس 3روزدیگه منتظریم
http://manvanamadiham.blogfa.com/ من ونمــــــــــدی هام (فروش کارهای نمدی) ________________________________________________________________________________________________ ✿◕ ‿ ◕✿ نی نی سیسمونی ✿◕ ‿ ◕✿ http://ninisismuni.niniweblog.com/ _________________________________________________________________________________________________ ادرس کلوپمhttp://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=27677 ❤❤❤❤ _________________________________________________________________________________________________
سلام دوستان

نارینه جون اون رمزی که دادی برای من کار نمیکنه.
آخ جیگر آمور قبل و بعد رو برم جفتش خوش تیپه و باکلاسه بهش میاد. لباس مو بلندیش چه تیپه بابا.
حالش خوبه دونه هاش رفت؟

سما من ادت کردم. نازی شاینا عزیزم بعدا به زور باید روسری سرت کنی از حالا نکنه خاله جون بزار موهات باد بخوره.
ماشالاه بهش خیلی خوبه برای سنش.

زهره جان برام سوال پیش اومد قرص اشتها برای عروسیت به چه منظور بود یعنی لاغر بودی میخواستی چاق بشی؟؟؟؟
وای جیگر سارا رو برم هزار ماشالاه چه خوردنیه. ببوسش

سمانه به قول سما آروین دختر کشه ماشالاه حرص نخور دختر همینکه سلامته کافیه. من بی بی انیشتن فارسی گرفتم از 9 ماهگی برای آرمین گذاشتم کلی کارهای اولیه دست دسی و بای بای و خیلی چیزهای دیگه ازشو یاد گرفت الان بیشتر کارتن میبینه تا اون ولی چیز بدی نیست.

وای شمیم جیگر ریحانه رو برم با آزی جون گفتنش! آرمین به من میگه آروزوووو وای لباشو یه جوری میکنه میخوای بخوریش. عزیزم معلومه اونجا خیلی بهش خوش گذشته.

وای بچه ها عذاب وجدان گرفتم من اصلا با آرمین کار نمیکنم فقط صدای حیوونا رو بلده و ده تا عکس حیوون میزارم هر کدوم رو میگم دست میزاره روش میده بهم.

وای نینا جون غش کردم از شیرین زبونی کیانمهر جونم آرمین کلمه میگه هنوز حرف زدنش راه نیوفتاده درست ولی بیصبرانه منتظرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آرزو جونم برات ایمیل میکننم بازم نمیدونم چرا اشتباه شده
مرسیی از لطفت وهمچنین از احوالپرسیت
راستش نه خوب نشده بازم دکترش زنگ زدم پماد داده میزنم و گفته اگر شدید بود شربت هیدروکسیزین بدم منم چند بار دادم یه ذره کمتر شده

دلم خونه آرزو
انقدر خارونده همه جاش خراش و زخمه
انقدر این چند روز گریه کردم
تا صبح نمیتونه بخوابه
و عصبانیه همش
هی نمیدونم
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام به همگی.

آرزوجون بله عزیزم چون لاغر بودم می خوردم یکم بهترشدم.

اینم مشخصات سارا:

نام کودک / تاریخ تولد /وزن تولد/ قد تولد /شهر/ وزن دو سالگی
/قد دو سالگی�آمور / 1 شهریور/ 3300 / 51 س / تهران /�
شاینا / 1 شهریور/�
کیانمهر / 6 شهریور/51/3600/تهران
/�ریحانه /6 شهریور /3510 /48/بوشهر
/�آراد / 6 شهریور
/�محمد/6 شهریور/3100/49س/مشهد�
/سارا/21شهریور/3350/49/تهران
آروین /4مهر /3550 / 50س /اصفهان/

نارجون سارا هم همین جوریه اینم یه نوع حساسیته سارا به تخم مرغ و گرمیجات حساسیت پیدا کرده بود همین جوری شده بود دکتر بهش شربت هیدروکسیزین و یه قرص داد خوب شد من هنوزم میدم البته فقط شربتو می دم.

سارا دیشب تا صبح تب داشت هر4ساعت بهش استا دادم امروزم دادم بهتر شده اما بازم شب باید مواظبش باشم دیشب اصلا درست نتونستم بخوابم.

سارا هم یه کارهای بامزه ای می کنه خیلی هم پرحرفه و شیرین زبونه بخصوص برای باباش.اسم و فامیلی خودش و اسم من و باباش و دایی هاشو و... میگه جدیدا هم بهش می گیم اسمت چیه می گه سارا پوی یو(منظور همان پررو).
با تلفن هم با همه حرف می زنه و احوالپرسی می کنه وکارهای دیگه و حرفهای دیگه که در این مقال نمی گنجه.
دو روزم هست که تا حدودی جیششو می گه و تو دستشویی کارشو می کنه البته چند بارم نگفته و تو شرتش جیش کرده.ولی بازم پیشرفتش خوبه و امیدوارکننده ست.

خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
ام کودک / تاریخ تولد /وزن تولد/ قد تولد /شهر/ وزن دو سالگی
شاینا / 1 شهریور/�
/�آراد / 6 شهریور
آوان/2 شهریور/ 3350/ 53س/ کرمانشاه/ 14.600/ 94س
عاشق آوانو بابای آوانم
سلام بچه ها خوبید مشخصات آوان رو هم گذاشتم.

خیلی خیلی شیطون شده بعضی شبا از شدت کمر درد نمی تونم بخوابم از بس که در طول روز دولا راست می شم و وسیله از روی زمین جمع می کنم.

آوان دیگه کامل حرف می زنه کلی شعر یاد گرفته که با خودش می خونه. دیگه می خوام با شیشه بهش شیر ندم و از این لیوانای نی دار بخرم. فعلا مشکلم پوشکشه وقتی می برمش دستشویی حواسش پرت می شه کارشو نمی کنه و وقتی می یاد بیرون جیش می کنه نمی دونم چکار کنم خودم می گم یکماه دیگه هم صبر کنم.

عاشق آوانو بابای آوانم
نارجون اروین هم یه مدتی اینجوری شده بود اینقدر پاشو میخاروند که قلمبه قلمبه شده بود ساق هر دو پاش

هزار تا دکتر پوست و اطفال بردم گفتن اگزما شده و کرم میدادن یکمی بهتر میشد ولی تا میومد خوب بشه دوباره روشو میخاروند
تا اینکه یکی بهم گفت ویتامین ب بدنش کمه

بهش ساق شلواری می پوشوندم و مولتی را مرتب دادم خوب شد
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
سلام

مامانهای عزیز تا حالا شده بخواهید کودکتون کنارتون باشه ولی با شما کاری نداشته باشه ؟

خیالتون راحت باشه که به کودکتون حسابی داره خوش می گذره و خودتون با خیالی آسوده کتابی ، روزنامه یا مجله بخوانید یا حتی در اینترنت دنبال مطالب مورد علاقتون باشید ؟

برای کامل شدن این فراغت فنجانی چای بنوشید؟

اگه واقعا دنبال چنین فرصتی هستید به باشگاه کودک تماشا یه سر بزنید.

آدرس : شهرک غرب ، بلوار فرحزاد ، خیابان طاهرخانی ، پلاک 61 ، برج تماشا ، باشگاه کودک تماشا

تلفن : 22374857

وبسایت :http://www.tamashakidsclub.com/
ام کودک / تاریخ تولد /وزن تولد/ قد تولد /شهر/ وزن دو سالگی
شاینا / 1 شهریور/�
/�آراد / 6 شهریور
آوان/2 شهریور/ 3350/ 53س/ کرمانشاه/ 14.600/ 94س
فاطیما/6شهریور/2450/ 41س/ اصفهان/
هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند تورا نگران کند...اگر او را که مراقب توست باور کنی...!
سلام من هم مشخصات دخترم و اضافه کزدم البه دخترمن یکماه زودتراز موعد دنیا اومد برای همین وزن تولدش کم بود ولی الان خدا رو شکر بد نیست
هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند تورا نگران کند...اگر او را که مراقب توست باور کنی...!
سلام
مرسی زهره و سمانه از توضیحاتتون
امیدوارم زود همه اش بر طرف بشه چون خیلی سخته

سحر همیشه خوش خبر باشی خواهرررررر
به سلامتی تبریک تبریک
واقعا اونایی که دو تا بچه میخوان بنظرم بعد از تولد بچه ها بهترین موقع است برای تصمیم گیری برای دومی که هم بازی بشن
حالا همگی به نوبت بیاین خبر قلمبه شدنتون رو بدین حال کنیم
منم عاشق بچه ام ولی ای کاش اینهمه مشکل نداشتم یه یار کمکی داشتم یه خواهری یه مادر خانه داری یه بدن سالمی و .... هزار تا چیز دیگه
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
سلام
به به اثاث کشیه مبارکه
من که خیلی خستم
تمام وسایل تولدشو دارم دستی میدرستم
فقط دو روز سر بیسکوییتا بودم
تموم شه راحت شم
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
2810