2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

نارینه جون خیلی ناراحت آمور هستم پیگیری کن شاید به چیزی حساسیت داره. هر مشکلی که نمیفهمن چیه بیشترش از حساسیته ولی اونم پیدا کردنش به چی خیلی سخته تو خوراکش دقیق شو بنویس هر روز چی میخوره هر روز بدتر و بیشتر شد ببین چی خورده. امیدوارم زودتر مشکل برطرف بشه.

سحر خوش خبر باشی از کجا فهمیدی از خودش؟ مبارکش باشه من تو فیس باهاش دوستم.

سما جون نه خسته کارهای تولد خوشگلن کلاهات. به مبارکی و میمنت.

سلام به همگی
وای سحر خبرت شوکم کرد!من هر وقت از این خبرا میشنوم تا پری بعدی دلهره دارم!

اگه باهاش در ارتباطی از طرف من بهش تبریک بگو.

انشاله که حساسیتهای آرمین و آمور و سارا هر چه سریعتر برطرف بشه،من کشیدم خیلییییی سخته.

سما خسته نباشی،قشنگن،آفرین بانوی هنرمند.

من امسال جشن سه نفره میگیرم
سلام من اومدم مریض و بدحال از گلو درد و بدن درد خیلیییی شدید .

سحر جون از طرف من هم به مریم تبریک بگو.

نارجونم طفلی آمور دلم واسه بچه ها غش میره خیلی گناه دارن نمیتونن بگن چشونه.

نی نی کیانمهر از 1ماه پیش همش داره به من میگه دندونم درد میکنه دیروز گفتم دهنت رو باز کن ببینم چیه چون دکتر گفته بود داره دندون در میاره دیدم انقدر طولانی شد خلاصه نکاه کردم فکر کنم دندون آساب اول پایینش یه کوچولو پوسیده نمیدونما فکر کنم باید به خواهرم نشون بدم ناراحت شدم:(

سما جون خسته نباشی خواهرررر.

آرزو جون هر وقت وقت میکنی یکم باهاش کار کنی مثلا موقع رانندگی یا آشپزی یا هرچی بچه ها انقدر باهوشن که سریع یاد میگیرن مثلا من روزای هفته رو با شعر بهش یاد دادم یا پشت فرمون بهش 4 فصل رو یاد دادم و یاد گرفت. یا همیشهههه پشت فرمون که هستم هرجا میخوام برم با هم تو ماشیت شعر میخونیم از همون چند ماهگی براش شعر میخوندم تو ماشین الان یاد گرفته چندتا شعر میخونه.

زهره جون تب خیلی سخته خسته نباشی واقعا الان بهتره سارا جونم؟

شمیم جون خوب کاری میکنی 3نفره من تو خونه تولد 3نفره میگیرم ولی 1کیک میبرم خانه اسباب بازی که با دوستاش عکس بگیره همین.

دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
نینا جونی خدا بد نده. اصلا آخرای این فصل سرماخوردگی ها زیاد میشه. نازنین هم یه کم صداش گرفته. یعنی بیشتر صبح ها می گیره و یه کم هم گرفتگی بینی داره . جرات نمی کنم ببرمش دکتر. خدا کنه سرما خوردگی نباشه.

شمیم جون دلهره نگیر . خوب چی میشه مگه . فوقش ریحانه هم بازی پیدا می کنه دیگه

بچه ها باورم نمیشه . شوهر من که طرفدار 100 % تک فرزندی بود . امروز اومده میگه نکنه نازنین بزرگ شه تنها بمونه میگه بذار خونه مونو بزرگتر کنیم یه نی نی دیگه هم بیاریم
البته خودمم بدم نمیادا ولی یه جوریم. نمی دونم از پسش بر میام یا نه . این موضوع تحت بررسیه
در مورد اسباب کشی هم هر جا برید ما که سر جهازی هستیم
بچه ها می تونیم به جای تاپیک جدید کلوب بزنیم . به نظر من کلوب بهتره. اینم مشخصات دخملی ما:

نام کودک / تاریخ تولد /وزن تولد/ قد تولد /شهر/ وزن دو سالگی
/قد دو سالگی�آمور / 1 شهریور/ 3300 / 51 س / تهران /�
شاینا / 1 شهریور/
آوان/2 شهریور/ 3350/ 53س/ کرمانشاه/ 14.600/ 94س
فاطیما/6شهریور/2450/ 41س/ اصفهان/
کیانمهر / 6 شهریور/51/3600/تهران
/�ریحانه /6 شهریور /3510 /48/بوشهر
/�آراد / 6 شهریور
/�محمد/6 شهریور/3100/49س/مشهد�
/سارا/21شهریور/3350/49/تهران
نازنین زهرا/ 23 شهریور / 3600/ 50 سانت/تهران
آروین /4مهر /3550 / 50س /اصفهان/
سحر جون خیلی هم خوبه میخوای 1بچه دیگه بیاری منم خونم رو عوض کنم یکی دیگه میارم ولی اینسری تحت نظر دکتر که حتما دختر بشه چون 1پسر 1دختر دوست دارم باشه خدا رو چه دیدی شایدم 2قلو بشه چون ارث داریم؛)
دست هایی که کمک میکنند بسیار مقدس تر از لبهایی هستند که دعا میکنند(کوروش بزرگ)
سلام به همگی.

سما جون ماشالله به حوصله وهنرت.

منم به مریم جون تبریک می گم سحرجون از طرف منم تبریک بگو.

ممنون نینا جون بابت احوالپرسیت از سارا .الحمدالله خوبه.دیروز که بردم خونه ی مادرشوهرمم و ماجرای تبشو گفتم یه چیزی یادش افتاد گفت اونروز که شوشو با سارا رفته بودن خونه شون سارا از جوجه ی همسایه شون ترسیده بوده به این نتیجه رسیدیم اون شب به خاطر ترسش تب کرده بوده.من نمی دونم آخه جوجه نگه داشتن و بزرگ کردن مگه جاش وسط شهرهانقدر از دست همسایه شون اعصابم خرد شد مادرشوهرمم ناراحت بود حسابی به خاطر این ماجرا.حالا می ترسم تو روحیه ش تاثیر بذاره.

منم مثل نینا جون و سحر جون می خوام هردوجنسو داشته باشم برای همین می خوام زیرنظر باشم البته همه چی دست خداست تا اون چی بخواد.اینم بگم فعلا نه تا ببینم کی ؟
خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
2810