2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سمانه به جاش اروین از اون دختر کشهااااا میشه بلاها
زنده باشه
یکی از فانتزیامه شاینا هشت ساله شه من یه پسمل تپلو خوش غذا بیارم بعد شاینا بهش غذا بده منم تکیه بذم به دیوار دستامو به هم گره بزنم و یک لبخند بر لبانم باشه پر از ارامش
به به
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

http://www.uplooder.net/img/image/4/c4a3e573a821c76a7327e9eeb55e7856/DSC_0328-1.jpg چیکار میکنین خود عکس میاد من فقط لینک می
قبول سفارش انواع کیکهاى تولد و نامزدى با هر طعم و شکلى که شما بخواین درsama_cake_homeاینستاگرامhttps://instagram.com/p/BHhQujyDyYv/
اخی جیگر سارا و شاینا و آروین گلمون رو که با عکساشون دل مارو بردن
بوس به سه تاییشون
منم عکس میزارم
سما جونم فکر کنم یه گزینه داره موقع اپلود زده نمایش یا همچین چیزی اون رو باید کپی پیست کنی اینجا
سحر راستش منم با بادکنک سیاه مخالفم نمیدونم شاید یکم خرافاتی ام هههه
وای چه حس عجیبی دارم جمعه تولد پسرم هست دو ساله داره میشه
خیلی خوشحالم و بیصبرانه منتظر جمعه. همه چیز هم از یکماه پیش اماده هست حتی اتلیه اش هم بردیم و فقط باید کارتای دعوت رو بدم
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
sama joonam baleh theme toop footbal hast chon asheghe toop hast
ramz weblogesh ro gozashtam too weblog eh shina

rasti badpload aks bayad link mostaghim baraye website ro bezari inja ersal koni khodesh aks ro neshoon midehaz u
nina joonam khosh halam Nini kianmehr khoob shodeh
sahar negaran nabash doreyi eh bartaraf mishe shayad dandoon dar miyareh, man ke bordamesh doctor too 20 rooz 150 geram ham kam kardeh bood felan ham tanesh biroon rikhtast mikharooneh kheyli negaranam
faghat salem bashan digeh hers ghaza khordan nemikhoram
سلام به همگی.

بسی خوشوقت شدم با این عکس ها.آخی دلم واشد بازم از این عکس ها بذارید.البته بهتون حق می دم ماشالله یکی از یکی خوش گل تر و خوش تیپ تر می ترسید چشم بزنن دیگه کمتر می عکسید.

سمانه جان به قول نار جون پسرت دخترکشه.هزارماشالله.

نارجون این عکسو از پسملی می ذاری نمی گی ما هم یه وقت هوس پسر می کنیم.ولی موی بلند بهش میومده ها.اون کراواتشو که دیگه نگو.

سما جون گزینه ی آخرو کپی پیست کنی حله آخی شایناچه جیگره با اون روسریش.

یه چیزم بگم سارا تو عکس ها تپل تر هم میفته وگرنه اونقدرها هم تپلو نیست بیشتر حالت صورتش پره که این طوری نشون می ده.

خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
مرسی از همگی
اروین همه چیش خوبه بجز وزنش خیلی لاغره اگه یکمی توپول میشد من دیگه غم نداشتم
نارجون چقدر موی بلند بهش میاد خیلی نازه خدا برات نگهش داره تولدش هم مبارک باشه عزیزم
❤بزرگترین اقیانوس جهان آرام نام دارد...آرام باش تا بزرگترین شوی❤
سلااااام سلام
عیدتون با تاخیر مبارک.
ما برای مراسم نو عید پدر بزرگم رفتیم بروجرد،برگشتنی هم از طرف اصفهان اومدیم،نمیدونم رفتین یا نه یه جایی هست به اسم دهکده زاینده رود.خیلییییییی جای قشنگیه،ماهیگیری،شنا،قایق سواری،شهربازی و...خلاصه فقط تفریح!هر ارگانی برای خودش کلی ویلا داره.عکسم گرفتم که بزودی میزارم.
عکاتون خیلی نازه سارا با اون عینک و فیگور گرفتنش

آروین خوش تیپ با اون لبای قرمزش

شاینا که همه اداهاش کپی ریحانه ست

آمور که با تیپ مردونش دلمو برد،من عاشق پسراییم که تیپ مردونه میزنن

ماااااچ به همشون
2810