2777
2789
عنوان

مامانای شهریور ۹۰ بیان از کارای نی‌نی‌هاشون بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 466494 بازدید | 10735 پست
سلام
شمیم جون چشم عزیزم از امشب نمی خورم البته بازم یکی و نصف بسته رو خوردم.
اخه چیکار کنم دوستم روزه های قضایی که دارم عذابم میده حدود 55 روز نگرفتم!!!
در مورد مطلومیت ریحانه هم نگران نباش ولی خوب اگه دوست داری قلدر شه توی خونه با هم تمرین کنین یعنی مثلا به باباش بگو بزنش بعد تو بگو برو بابا رو بزن که دیگه تو رو نزنه.یا یه جوری خودت تمرین کن.
علی هم خیلی قلدره تا حتی بزرگها که دعواش کنن میره جلو و میزنه.
توی پارک هم بچه های هم سن و سالش حریفش نمیشن
www.alijgar.persianblog.ir

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من امروز برای اولین و اخرین بار بردمش بهداشت برای قد و وزن

یه ترازو اورده صفرش نزردیک یک کیلو وایساده میگم خانوم این که تنظیم نیست مثلا تنظیم کرده میگه ١٣ و نیم کیلو !!!!!! گفتم خاانم تا یک ماه پیش ١٢ و نیم بود یک کیلو چطور وزن گرفت قد میگه ٨٩ !!!!! میگم این قد چند ماه پیششه !!! خلاصه کف کرده بودم تو گرما و شلوغی

اومدم بیرون دیدم پلاکمون فرد هست میتونم با ماشین برم تو طرح زوج و فرد رفتم پیش دکتر گلش
خلاصه وزن 23 ماهگی ،12800 قد 92
سیاست کثیف ترین میکروب دنیاست. از آن دوری کنید.
آتنا اون تمرین که میگی من یکبار اومدم تو خونه انجام بدم یه عروسک کلاه قرمزی داره کلاه قرمزی با دست عروسکیش زد به دست آمور اونم ناراااااحت شد رفت یه گوشه سرش رو چسبوند به دیوار میخواست گریه کنه
من کف کردم
حتی با عروسک هم اینجوری میشه
حالا تصور کنین !
نارینه جون چی بگم والا!!!چند بار امتحان کنین توضیح بدین که اگه کسی زدشون باید باهاشون برخورد کنن بچه ها خیلی باهوشن و معنی حررفا و عکس العملها رو متوجه میشن.

از قد و وزن گیری بهداشت هم نگو که منم تجربه دارم.البته من تو خونه با ترازو دیجیتال وزنش رو میگیرم و با استیکر قد قدش رو میگیرم
www.alijgar.persianblog.ir
سلام به همگی.

ماشالله به آمور وزنش و بخصوص قدش.نارجون منم اصلا نمی برم بهداشت می برم پیش متخصص کودکان برای قد و زن همیشه.

این سری که بردم و دیدم وزنش 100گرمم کم شده دارم بهش بیشتر می رسم سارا یه اخلاقی که داره زود از غذا خوردن خسته میشه تو این دو ماه هر چقدر که می خورد بهش می دادم وقتی پا می شد منم ولش می کردم اما جدیدا با موبایل و چیزای دیگه سرگرمش می کنم .این کارو که می کنم بیشتر می خوره و وزن گیریشم بهتر شده.خودم با وزنه دیجیتالی تو خونه می گیرم.البته 21دوباره می برمش تا مطمئن شم.امشبم بعد مدت ها بهش سوپ دادم یه سوپ مقوی. خوبم خورد البته سرشو گرم کردم خوب خورد.

راستی سارا بدنش دون دون قرمز میشه دکتر بهش شربت لوراتادین داده بهتر شده اما خوب نمیشه البته بگم فکر کنم به تخم مرغ حساسیت داره از وقتی که ندادم بهتر شده وگرنه این داروشم خیلی تاثیرگذار نیست .فکر کنم به ادویه ها هم حساس باشه.رفتم داروخونه دکتر داروخونه گفت به تخم مرغ و ادویه احتمالا حساس شده به خاطر تابستون .بچه های شما این طوری نشدن؟

خوشبختی داشتن دوست داشتنیها نیست ! دوست داشتن داشتنیهاست( کوپلر)
آخی زهره جون خیلی بده الرژی
ادم اذیت میشه
راستش دو هفته پیش هم بدن پسر منم ریخته بود بیرون همه دون دون شده بودم نفهمیدم از چی بود
امروز از کاراش خندم گرفته بود
بچم قاطی کرده بعضی کلمات رو انگلیسی میگه بعضی ها رو زبان مادری ولی این وسط تو خیابون باهاش فارسی سلام علیک میکنن سلام خوبی نینی بیا و نه رو یاد گرفته
به انگلیسی میگه hello, go go go, No nono, yeaaaaa, wow, میگم shake سرش رو تکون میده میگم
میگم give me five لبخندش رو تا بناگوش باز میکنه و با دستش محکم میزنه به دستم میگمShake your hands high دستاشو میبره بالا تکون میده میگم shake your hands low میبره پایین تکون میده و میخنده اخه این یه شعر هست تو کارتونش یاد گرفته
با اهنگهای انگلیسی ooo و yeayeayea میکنه و میرقصه
میگم چقدر کارای بچه ها تو این سن بانمکه نه ؟!
سلام
خوبین؟خوشین؟خدا رو شکر
نارینه کلی خندیدم با آموزشت.:)

آتنا اتفاقا ریحانه برای خودمون کلی هم قلدره،برای بقیه موشه!یا تهدیدمون میکنه که دوشت ندارم(دوست)یا میزنه.:D

راستی مواظب این ویروس جدیده باشین،اسهال و تب،خیلی بده،دخترعمه ریحانه گرفت،یه حال بدی داشت بچه،دکتر دستور بستریشم نوشت که خداروشکر خوب شد،دو مدله یکی یبوست و تب، یکی اسهال و تب،که اولی بیشتر در بزرگتراست و متاسفانه کشته هم داشته.

الان اینجا کی دیگه به نینیش شیر میده(شیر مادر)؟تا کی قصد دارین بدین؟من که دیگه دهنم سرویس شده!جدیدا وابسته تر شده بقول مامی عرشیا.

من قصدم برای بعد ماه رمضانه
سلام. طاعات قبول.
شمیم جون و مامان عرشیا منم تا آخر 2 سالگی به نازنین شیر میدم. حتی شاید یه کم بیشتر. میخوام تابستون تموم شه هوا یه کم خنکتر شه. نازنین 23 شهریوره . احتمالا توی مهر از شیر بگیرمش
سلام
ریحانه دیشب تا صبح تب داشت،یکبارم که پی پی کرد اسهال بود،صبح سریع بردمش دکتر،گفت همین ویروسه،آمپول ب6 یکی زد،شربت ضددل درد و مسکن .از دیشبم تا ظهر کاملا هیچی جز شیر نخورده،گفت اصرارش نکن،ظهر خودش گفت مامانی غذاآماده؟5 یا 6 تیکه سیب زمینی توی استانبولی رو خورده.تو یکشب کامل مشخصه لاغر شده