2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179506 بازدید | 520 پست
سلام م م م م م م م م م م م م م م م
یه سلام ویژه هم برای مامان طاها ی عزیز که حسابی به این تاپیک رونق داده و خیلی خوبم بچه ها رو راهنمایی میکنه .... :-* مرسی که دوستا تو راهنمایی می کنی :-)
من نبودم چند وقت سر بزنم به تاپیک
این هفته هم قراره دوباره برم کیش ماموریت :-(
شبها هم انقدر خستم از سر کار میام که حتی اگر وقت کنم بیام نت . تو چرتم نمی تونم چیزی تایپ کنم :دی
خسته شدم دیگه از این همه کار نمی فهمم دنیا دست کیه
این هفته خیلی وقتها نتو ستم آمار سهمایی که دارم و هم بگیرم
باز حالا خوبه ضرر نکردم
کارگزاری هم که میسپارم بهش هوای سهام منو نداره بهم خبر بده . انقدر ازشون ایراد میگیرم دیگه با خودم چپ میفتن:)) هوای حسابرساشون و ندارن
بهمن هم نتونستم بخرم موندم تو صف خرید .. این کد آنلاینم و بگیرم خودم بخرم نسپارم دست کارگزاری
کاش بازم بالاس می خریدم اونم صف خریده هر روز 5 % میره روش خیلی حال داده :ذی
فقط حیف زیاد ندارم 600 تا دارم فقط
مامان طه تو که ماشاا... استادی سهامایی که داری همش خوبه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستهای بورس بازم مرسی مامان طاها جون من تصمیم گرفتم پولمو بگذارم توی صندوق و تا یک مدت معاملات مجازی کنم اما نمیدونم غیر از فارکس کجا معاملات مجازی انجام میشه ؟ سایت ایرانی هست یا نه؟ اگه شما میشناسین لطفا معرفی کنید مرسی
2805
نی نی پانی جون...اگه پولتو تو صندوق بذاری نیاز به پیگیری زیادی نداری...میتونی فقط قیمت نهایی رو پیگیری کنی و هروقت صلاح دونستی بفروشی...اگه منظورت از معاملات مجازی از طریق اینترنته همون بازار سهام خودمون رو هم میتونی اینترنتی کار کنی ..فقط باید با کارگزاریت هماهنگ کنی و مقدمات لازم رو انجام بدی...

مامان پارسا...اسم این صندوق رو شنیدم..یعنی دوباره پذیره نویسی میکنه جدیدا؟مال کدوم کارگزاریه؟
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
مامان کسری گریه نکن...هیچ عیبی نداره...بازم میتونی این صندوق رو بخری...چون دایم خرید و فروش میشه...فقط ممکنه یه کم از قیمت پایه بالاتر رفته باشه...ممکنه خیلی ناچیز باشه تفاوتش...یا شاید هم از شانست قیمتش پایینتر از پایه هم اومده باشه مثلا...تازه هیچ مشکلی نیست...وقتی قراره بره بالا دیگه خیلی مهم نیست...به هرحال اولاشه...تازه شروع به کار کرده...اگه اون کارگزاری صندوق قبلیش موفق بوده برو و اقدام کن..
بچه ها من رفتم تو سایت کارگزاری آگاه و لینک صندوقش..اطلاعیه داده که چون استقبال زیاد بوده میخوان مجوز بگیرن که ظرفیت رو بالا ببرن..و نتیجه از طریق سایتش اعلام میشه...اونایی که دنبال صندوق هستن پیگیر باشن...
آدرس سایت کارگزاری آگاه http://www.agahbroker.com/index.do
آدرس سایت صندوقش: http://www.agahfund.ir/index.do
بچه ها دیدید...اطلاعیه داده که هرکی جامونده فقط روز 4بهمن فرصت داره اقدام کنه...شنیدم که کارگزاری خیلی خوب و موفقیه...شما هم موفق باشین...هر واحد سرمایه گذاری یک میلیون ریاله...یعنی با 100هزارتومن هم میشه...بشتابید...اگه برید تو سایت صندوق کلیه اطلاعات هست که چجوری اقدام کنیدو ...
نه...مامان پارسا فکر میکنم لازم نیست...هرچی اونجا تو مدارک لازم نوشته همونه...تاجایی که من میدونم حتی بدون کد بورسی میشه پذیره نویسی کرد...تلفن کارگزاری رو بردار...هرچی متوجه نشدی صبح زنگ بزن بپرس...
سلام به همه دوستان خوبم تاپیک خیلی مفیدی زدید دست همگی درد نکنه ،

من میخوام سهم بانک ملت بخرم به نظرتون خوبه یا نه ؟لطفآ من را هم راهنمایی کنید ،از دو میلیون تومان امتحان کنم ،
مامان طاها در مورد صندوق مهر ایرانیان هم یه تحقیق بکن. خیلی خوبه.

راستی سرمایه گذاری فیروزه که بهت معرفی کرده بودم خیلی معتبره. من سه سال تو اون شرکت کار کرده بودم.
ملتی که کتاب نمیخواند.....
باید تمام تاریخ را تجربه کند ...
سلام به همه دوستان...مرجان و فهیمه عزیز...خوشحالم که موفق به پذیره نویسی شدید...مبارکه و انشالا که خیره...و حسابی سورآور باشه براتون...من که دریغ از اندکی نقدینگی...همه سرمایه ام تو سهامها گیر بود...اگه پول داشتم یقینا منم شرکت میکردم...پگاه جون خوش اومدی...یادمه اون اولا به تاپیک سرمیزدی...الانم خودت سهام داری؟یا توی صندوق؟
بانک ملت خوبه فعلا...من خودم پول ندارم..وگرنه شاید میخریدم ..فقط به موقع بخرید و بموقع بفروشید...یعنی حواستون بهش باشه...البته برای همه سهامها همینطوره..موفق باشین...
2810