2777
2789

سلام.من باردارم طبق تاریخ پریودی ۱۰روز پیش باید۸هفته میبودم.ولی طبق تاریخ سنو ۶هفته بودم ۱۰روز پیش ک سنو دادم.اونموقع قطب جنینی تشکیل نشده بود.امروز بازم رفتم تکرار کردم دکتر گفت اندازه اش تو همون ۶هفته مونده و فعلا قلبش تشکیل نشده بازم ۱۰روز دیگه تکرار کن

حالا ب حساب خودم من روز ۱۴سیکلم اقدام داشتم،یک هفته ام برای لقاح،الان ب حساب خودم همون ۶هفته ام.

بنظرتون سنو درسته یا محاسبه خودم،تو نتم محاسبه کردم از خودم دقیق بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بارداری از اول پریود حساب میشه ممکنه لقاح دیر بوده باشه اما بر اساس سونو سن بارداری مجدد تعیین میشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
لکه بینی ام تموم شده چندروزه،۱سی سی هماتوم دارم.بعله میرم سنو دوباره ولی گفتن هفته دیگه خیلی نگرانم

عزیزم بعضیا دیرتر قلبشون تشکیل میشه میگن لقاح دیرتر بوده.انشالله که قلب کوچولوش میتپه و دلت شاد میشه.این نگرانیارو همه مادرای باردار تجربه میکنن.انشالله ختم به خیر میشه عزیزم.توکل به خدا کن.

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
محاسبه خودت،سه تازایمان کردم سه تاش هم محاسبه خودم درست بوده،لقاح هم دوروزبعدش تشکیل میشه.

خیالم راحت شد واقعا.انشالله همینطوره.دقیقا از روز اقدامم تا الان میشه ۶هفته،ک جنینم همون اندازه ۶هفته رشد کرده.۴بار سنو دادم دیگه نمیکشم استرس نابودم کرد

عزیزم بعضیا دیرتر قلبشون تشکیل میشه میگن لقاح دیرتر بوده.انشالله که قلب کوچولوش میتپه و دلت شاد میشه ...

ممنونم بخاطر دعای قشنگت.انشالله ک قلبش میتپه و سالمه دوست مهربونم

خیالم راحت شد واقعا.انشالله همینطوره.دقیقا از روز اقدامم تا الان میشه ۶هفته،ک جنینم همون اندازه ۶هفت ...

دختر اینهمه سنو نده برا بچه ضررداره بذار ۹ هفته برو سونو 

منم همبن بلا رو سرم اوردن بعد ۹ هفته قلبش تپید 😍

محاسبه خودت،سه تازایمان کردم سه تاش هم محاسبه خودم درست بوده،لقاح هم دوروزبعدش تشکیل میشه.

ضمنا خدا بچه هاتون رو حفظ کنه،سایه شماروهم ازسرشون کم نکنه.ماشالله ب نی نی تون چقدرنازه

دختر اینهمه سنو نده برا بچه ضررداره بذار ۹ هفته برو سونو منم همبن بلا رو سرم اوردن بعد ۹ هفته قلبش ت ...

آخه دفعه اول بخاطر فهمیدن بارداری نوشتن.دفعه دوم بخاطر لک ک داشتم و گفتن هماتومه،دفعه سوم هم ک ببینن قلب تشکیل شده یان.۳دفعه بود اشتباه گفتم ۴رفعه

بعدم دفعه آخر طبق سنوباید ۸هفته میبودم

خیالم راحت شد واقعا.انشالله همینطوره.دقیقا از روز اقدامم تا الان میشه ۶هفته،ک جنینم همون اندازه ۶هفت ...

خیالت آسوده ،میوه زیادبخور،انارموز…پرتغال.پروتئین برارشدبچه ات خوبه شادباش وتوکل به خداکن انشاالله یه بچه سالم وصالح خدابهت هدیه میده

2810