2777
2789
عنوان

هرکی بورس بازه،بیادتو .

| مشاهده متن کامل بحث + 179505 بازدید | 520 پست
سپید برفی جون سهام بانک پاسارگادم شنیدم بد نیست
در موردش مطالعه می کنم بهت خبر می دم .
مامان پارسا :
از هر جا سهام گرفتی فرقی نداره هر کارگزاری که راحت تره برات می تونی ببری بفروشیش
مامان طاها :
آخه به خاطر یه سری مسائل شغلیم اینجا نگم کدوم کارگزاریم بهتره
چون با یه سرچ ساده همه ی کامنتها تو گوگل و یا هو و ... نشون داده میشه
اگر در مورد رتبه بندی کارگزاریا اطلاعات داری راهنمائیت می کنم . کارگزاری ما جزو رتبه های بالاست :-)
اطلاعات بیشتر خواستی خصوصی میگم بهت

خوب من برم نمایشگاه دیر میشه
ساعت 10 کلاس بورس کالا داره تا شب اونجام احتمالا

سپیدبرفی جون...میبخشی...چون اون لحظه اطلاعاتی نداشتم جوابی ندادم...راستش عزیزم..ممکنه سهام بانک پاسارگاد خیلی هم ارزنده باشه..اما فعلا ایرادش اینه که تو بورس وارد نشده...و مثل سایر سهامها امکان مانور نداره...اینکه راحت خرید و فروشش کنی و ...ولی خب به هر حال داشتن سهام بانکی مثل پاسارگاد ضرر نداره...ایشالا که بزودی وارد بورس بشه...مگه اینکه صبرش رو نداشته باشی و بخوای بفروشی و ...که در اونصورت باید خودت تصمیم بگیری...(البته این نظر منه...سایر دوستان هم نظرشون رو بگن،من هم استفاده میکنم...)
آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خدمت بورس بازهای عزیز. ای کاش زودتر اینجا رو می دیدم. ما 6 تا سهام داشتیم. حدود 10-15 سال قبل خریده بودیمشون. قبل از هدفمند شدن یارانه ها یعنی تقریبا 20 روز پیش سه تاش رو فروختیم. تا امروز حدود 2 میلیون ضرر کردیم. حالا اون سه تایی که مونده داره روز به روز قیمتش میاد پایین یا همون قیمت قبل مونده. به نظرم تو بازار بی ثبات ایران اصلا نباید از این کارها کرد. نمی دونم. شاید هم ما بلد نیستیم!!!
2805
ای بابا شیوا جون بورس بازی بلد نبودین ... من دارم میبینم طرف روزی چند میلیون سود میکنه ممکنه یه روزی هم ضرر کنه ولی احتمالش کمه و کسی که اینکاره باشه بلده کی بخره کی بفروشه که سود کنه و سودش بیشتر از ضرراش باشه
تو که سهام می خری نباید بذاری 20-30 سال بعد بفروشی . یه وقتایی شاید لازم باشه فردای روز خریدت بفروشی
و اگر سهام دستت داری باید هر روز آمار بازار و سهامت رو داشته باشی

چشم مامان طاها الان چک میکنم :-)
سلام
تاپیک خوب و آموزنده ایی دارید ممنون. من یه سوال دارم. بنظرتون فکر خوبیه که طلا بفروشم و صندوق بخرم؟ آخه من پول نقد زیادی ندارم اما طلای بی مصرف دارم یه مقدار.
بازم ممنون.
راستی 1000 تا سهم هم از سرمایه گذاری توسعه صنعتی از سال 79 دارم که اون موقع 100 تومن بود الان شده 112 تومن.
سلام به همگی من تازه تو سایت ثبت نام کردم و تا حالا خواننده خاموش بودم.اینکه دیدم بعد از کلی تاپیک خاله زنکی یه موضوع علمی اقتصادی مطرح شد خوشحالم.راستش من بورس باز نیستم اما چون میخایم خونه معامله کنیم و نیاز به وام داریم میخام اوراق امتیاز تسهیلات مسکن رو بخرم که خیلی هم نوسان داره.تو این مدت همش تو سایت شرکتهای کارگذاری بودم و تابلوی قیمت و معاملات رو میدیدم سهام ایران خودرو تو یک ماهه گذشته همش روند صعودی داشته به نظرتون جای مناسبی هست برای سرمایه گذاری.ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام مامان طاها جون من اومدم دوباره من پول زیادی ندارم فعلا حدودا 1.5 به نظرتون می توانم باهاش سهام بخرم ؟ اگه میشه چی بخرم بهتره؟ سهامی که میخرم نگه دارم یا بعد از چند روز بفروشم؟
سلام .
دو روز پیش دوستم این تاپیک را بهم معرفی کرد . خوشحالم که تاپیکی به این خوبی داریم دست مامان طاها گل درد نکنه .
منم 1 سالی است توی بورسم . خدا روشکر بیشتر سود کردم تا ضرر ( یه بار ضرر کردم خیلی جزئی ) . به نظرم بعضی از دوستانی که ضرر کردند اشتباهشون این بوده که سهام را خریدند و به حال خودش رها کردند . هر سهمی تا یه سقفی میره بالا و اگه به موقع نفروشیم ریزش پیدا می کنه و اونجاست که ضرر می کنیم .
من سرمایه گذاری کوتاه مدت را بیشتر از دراز مدت دوست دارم چون سود بیشتری داره و هر سهمی را تا 15% افزایش نگه میدارم . زیاد طمع نمی کنم . الان هم سهام کچاد و ف اراک و ودی دارم . امیدوارم کچاد بالای 600 باز بشه تا یه سود تپل کنم ; ))
سلام .منم با راهنمایی دوست بسیار خوبم نگاه عزیز .وارد بورس شدم .و تا حالا فقط سود کردم .

اگر دوستان راهنمایی کنن .میخوام توی یه صندوق هم پول بگزارم .ولی هنوز توی انتخاب صندوق موندم .

فعلا به پیشنهاد نگاه سهام های کچاد .رانفور .بیمه البرز را دارم .

از نگاه عزیزم بسیار سپاسگزارم .و همیشه مدیون کمک های بدون چشم داشتش هستم .امیدوارم از راهنمایی بقیه دوستان هم استفاده کنم .خودمم که هنوز اول راهم .شرمندم چیزی نمیدونم .
ا ز ا د ی
سلام به همه دوستان تازه وارد...خیلی خوش اومدین...
فهیمه جون خوشحالم که تا حالا موفق بودی...حتما تو صندوق هم پول بذار...و توصیه برای انتخاب صندوق...صندوق جایی رو بخرید که باتجربه است و صندوق موفقی در سابقه اش داره...ترجیحا تو صندوقهایی سرمایه بذارید که تازه اول پذیره نویسی هستند یا حداقل اینکه تازه شروع شدن...
عزیزان...بنده اوایل هفته گروه بهمن رو خریدم و الان تو آسمونا سییر میکنم..ههههه...فعلا که همش صف خریده و مثبت میخوره.
نگاه جون از لطفت ممنونم.روش خوبی داری...معلومه که واقعا بورس بازی رو دوست داری چون دایم خریدو فروش میکنی و ذره دره سرمایه ات رو زیاد میکنی...ایشالا همیشه موفق باشی.
نی نی پانی جون..یک و نیم هم پول خوبیه...عزیزم بستگی به خودت داره...اگه وقت و حوصله و علاقه و پیگیری داری میتونی کوتاه مدت کار کنی...وگرنه همون بلند مدت یا خرید صندوق برای شمابهتره..اول تصمیمتو بگیر و کارهای مقدماتی انتخاب کارگزار و اخذ کدبورسی و ...رو انجام بده تا برسیم به انتخاب سهم..
ستاره 60 عزیز...ایران خودرو قراره یه معامله بلوکی و بزرگ انجام بده..برای همین هم همش مثبته...تا وقت اون معامله برسه احتمالا همین روند رو داره ولی اگه خریدیش باید حواست باشه که به موقع بفروشیش...
مامان صدرا من اگه طلای بی مصرف که اختیارش هم کامل دست خودم باشه داشتم این کارو میکردم..اگه صندوق خوبی بخری احتمال سود بی دردسر و مناسب زیاده...بالاخره هیجان هم داره دیگه...راستی میتونی اون س.صنعتی رو هم بفروشی و به پولت اضافه کنی...از شرکتش پیگیری کن ببین افزایش سرمایه نداده؟تمام سودهای هرسالتو گرفتی؟موفق باشی..
سلام به همه با تشکر از مامان طاها و بقیه دوستان که اطلاعات و تجربیاتشون را در اختیار ما قرار می دن . من مقداری کمی پس انداز دارم که می خواهم در بورس بگذارم . با توجه به بحث هایی که این جا شد و تحقیقاتی که خودم کردم به نظر می آید برای کسی که تازه کار هست و تجربه ای نداره بهتر هست که صندوق بخره . لطفا اگر امکان داره من را راهنمایی کنید .من دو تا سوال دارم . اول اینکه به نظر شما صندوق ممتاز از کارگزاری مفید مناسب هست ؟ و دوم اینکه برای خرید صندوق باید حداقل ده سهم به قیمت صدور یک صندوق را پرداخت کرد ؟ باز هم تشکر می کنم
سلام مرجان جون...درسته...شما که تازه میخوای وارد بوزس بشی بهتره که صندوق بخری که ریسکش هم کمتره و احتیاج به پیگیری هرروزه نداره...عزیزم من تو صفحات قبل نوشتم که خودمم صندوق داشتم..البته فروختم...با تقریبا 50%سود..و جهت اطلاع عرض کنم که همین صندوق ممتاز رو داشتم که البته از اولش داشتم...چون دیدم قبلا یه صندوق موفق داشتن...منم پذیره نویسی کردم...الان هم فکر میکنم که به بالای 60%بازدهی تو کمتر از یکسال رسیده...چون شروعش اواخر بهمن پارسال بود...دیگه اینکه بله...فکر میکنم حداقل مبلغ سرمایه گذاری توی صندوقها یک میلیون تومانه..موفق باشی...
سلام بچه ها...فهیمه جون...راستی..در مورد اون سوالت جوابم مثبته...هیچ اشکالی نداره که شما از اول صندوق واردش نشی..کارگزار خودت هم که هست...توکل به خدا..ایشالا که خیره..
2810