2777
2789
عنوان

آيا شمام از من انرژی منفی میگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 69 پست
آدم خاکستری یعنی چی

نمیدونم حسیه که ازت گرفتم 

غمگینی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هیچ حس منفی ایی بهت ندارمببین ی قانونی هست من خودم زیادی قبولش دارم تو وقتی به همه با دید منفی نگ ...

واقعا؟ یا از بابت دلخوشیم؟ 

راستشو بگم به همین قانون منم فکر کردم چندبار ولی شک میکنم هی 

نه انرژی منفی نمیگیرم. شاید به این خاطره که بیشتر باید خودتو دوست داشته باشی وحس خود کم بینی نداشته باشی تا این ارتعاشو بتونی به مردم منتقل کنی. برای ت

این کار 3ماه مدام هر روز صبح که از خواب بیدار میشی برو تو آینه ه خودت نگاه کن و بگو. من بی‌نظیر. انرژی زندگی و خدا در من جاریه. با دست بزن رو شونه ات و بگو پهلوان پهلوان پهلوان. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

واقعا؟ یا از بابت دلخوشیم؟ راستشو بگم به همین قانون منم فکر کردم چندبار ولی شک میکنم هی

نه عزیزم من هیچ حس بدی بهت ندارم

رو اعتماد به نفستم کار کن

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

آره خیلی از خودم ناراحتم 😭مرسی

عزیزم از خودت ناراحت نباش. هیچ وقت خودتو ملامت نکن. ورزش کن تا همیشه شاد باشی. تا همه جذب انرژی خوبت بشن. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

2810