بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من سایت هاشون رو بیشتر دیدم و محیط کلاس و حیاط رو از عکس هاش دیدم .. منتها مادرهایی رو میشناسم که بچه هاشون الا و رسا میرن خیلی راضی بودن اتفاقا در مورد رسا همشون به اردوهای زیادش هم اشاره کردن
سلام . چه جالب الان اومدم بنویسم شما بنت الهدی رو میشناسی یا نه؟ چون مامان دوست دخترم که خودشم معلم دبستانه میخواد بچش رو اونجا بنویسه. حتمن میرم میبینم . من عادت به نی نی سایت ندارم و یادم میره بیام😁الانم بعد چندسال دوباره اومدم تاپیک زدم
این مادری که میگم بچش دوسال بنت الهدی بود بعد امسال اورده بودش خدابخش .. یعنی میگقت افتضاااااحه اینجا و اون مدرسه چقدر همه چی رو برنامه بوده ، بچه های خوبی داشته ، معلم ها و مدیر خوبی داشته .. گفت دوباره پرونده اش رو گرفتم ببرمش همونجا
من امروز احتمالن میرم بنت الهدی رو ببینم . بهت خبر می دم. به من یکم دور میشه ولی من چه دین و دانش و چه بنت الهدی به هرحال باید سرویس بگیرم . دیدم میام بهت میگم . راستی اگه ت ل گ ر ا م داری میخوای اونجا باهم در ارتباط باشیم؟