بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به حرف ایناگوش نکن خود کشی کنی هم این دنیا هم دنیاتو به باد میدی.شاید افسرده ای برو دکتر روانپزشک یا روانشناس.گناه خانوادت چیه میخوای اونارم نابود کنی؟
من جراتش رو داشتم انجام هم دادم دو روز هم کامل بیهوش بودم الآنم مشکل معده پیدا کردم بلانسبت مثله سگ هم پشیمونم اون الاغی هم ک بخاطرش این کار رو کردم تشریف کثافتش رو برده و ب ....ش هم نیست ک من اینقدر دوسش داشتم
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
قرص برنج مرگ بدی است اتفاقا و خیلی سخت تعجب می کنم چطوری اینجا بعضی ها راهکار ارائه می دهند برای خو ...
خودم هم گفتم آسون نیست بعدش هم حالا مگه قرص برنج گیر میاد مگه همینجوری الکی میدن ب هرکسی 😂😂
دلگیرم از دنیا و آدماش از بی کسی ها و سکوت ها! این منم ک اینگونه خسته ام؟؟؟منی ک همیشه خوب بودم و خندان منی ک خنده هایم مثالی بود ب مثال ضربالمثل!نمیتوانی بفهمی و البته عجیب هم نیست برایم. چون تو من نیستی پس لطفاً قضاوتم نکن......وزن شروع ۷۶.۶۰۰ هدف ۵۸ ✌️من میتوانم 💪💪💪💪
خودتو دار بزنی یا از ی ساختمون بیست طبقه خودتو بنداری پایین
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖