2777
2789
عنوان

مردای دو زنه زن اول رو بیشتر دوست دارن یا دوم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 3247 بازدید | 98 پست
مغزم داره میترکه تحمل ندارم خدای نکرده زبونم لال گوش شیطون کر شوهرم به یکی دیگه محبت کنه

نه عزیزم انشالله شوهر شما اینجوری نیست

همه مردا که مثل هم نیستن 

به نظرم دوستمون راست میگه شما هورمونهات به خاطر زایمان و بارداری بهم ریخته

خیلی بهش فکر نکن 😅😅  

.
نه عزیزم انشالله شوهر شما اینجوری نیست همه مردا که مثل هم نیستن  به نظرم دوستمون راست میگه شم ...

همش افکار منفی میاد تو ذهنم

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همش افکار منفی میاد تو ذهنم

با بچه خودت رو سرگرم کن 

یه هنری یاد بگیر نمیدونم یه جوری خودت رو باید سرگرم کنی

تنها دلیل فکر کردن زیاد بیکاریه😑😑

منن خودم وقتی سرم گرمه به چیزی زیاد فکر نمیکنم لحظه ای میاد تو مغزم و میره 

ولی وقتی بیکارم به جنون میرسم😑😑😑😅

.
اولي

واقعا چطور فکر کردی اولی .مگه میشه اگه اولی رو دوست داشت همین ریسکی نمی‌کرد می‌گفت زن اولم یه روزی می‌زاره می‌ره یا خیانت می‌کنه یا برای همیشه می‌ره .چون براش مهم نیست پس نگو زن اولی من دیدم طرف زنش مرده براش کاری نمی‌کرد به زن دومش همه ی کار می‌کنه همه ی کار از طلا مسافرت آزادی ولی زن اولشو زندانی کرده بود به خدا به این مردا عتماد نکنید بیاییم به این مردا عتماد نکنیم 

هیچکدومو 

اون اگ دوس داشتن سرش میشد ، چشاش هرز نمیپرید 

عٖؒشٖؒقٖؒ تٖؒوٖؒ مٖؒاٖؒنٖؒنٖؒـٖؒבٖؒ لٖؒکٖؒـٖؒہٖؒ شٖؒرٖؒاٖؒبٖؒیٖؒسٖؒتٖؒ رٖؒوٖؒےٖؒ پٖؒیٖؒرٖؒاٖؒهٖؒنٖؒ سٖؒـٖؒ؋ٖؒـٖؒیٖؒـٖؒבٖؒمٖؒ کٖؒـٖؒہٖؒ בٖؒیٖؒگٖؒرٖؒ نٖؒمٖؒیٖؒتٖؒوٖؒاٖؒنٖؒمٖؒ بٖؒپٖؒوٖؒشٖؒمٖؒشٖٖؒؒ

یک فیلم سینمایی پرتغالی دیدم 

طرف دوتا زن داشت 

می‌گفت واقعا هردو رو به یک اندازه دوست دارم و یا هردو باهم می‌خوام یا هیچکدومو

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم💙Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

خوب حالا یه سوال 

چرا بعضی هاتون گفتید هیچکی عین زن اول نمیشه !

بابا طرف هوو اومده سرش 

دیگه چی مونده ازش که خوب باشه

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰