2777
2789
عنوان

مردای دو زنه زن اول رو بیشتر دوست دارن یا دوم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 98 پست

یه خانواده میشناسم که هر دو هوو با هم یه جا زندگی میکنن الان پیر شدن ...آقا ، زن  دومی رو بیشتر دوست داره ولی زن اول بیشتر به فکر مرده هست و غمخوارش هست ،،،خانما  خودتون تو زندگی فراموش نکنین اولویت اول فقط و فقط خودتون باشین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه بعد تموم شدن زندگی اول ، مردی زن دوم بگیره 

تکلیف معلومه اگه اولی و دوست راشت جدا نمیشد

اما اگر با خیانت رفته سراغ دومی ،، شک ندارم که هرزه ای بیش نیست ،، دوست داشتن هم از آدم هرزه توقع نمیشه داشت 

بچه ها یه سوال من شوهرم یکی نامزدبودجداشد دومی روعروسی کردجداشد منم مه سومیم ۱۱ساله دارم زندگی میکنم ...

وای چه سخت 

جوابشم خیلی سخته کلا جوابی ندارم من

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

هرکدوم بیشتربه دلش بشینه شایدم هردویاهیچکدوم.ولی بنظرم مردی که دوزن داشته باشه دیگع زن هاش نبایددنبال عشق وعاشقی باشن نبایددوسش داشته باشن.فقط به چشم یه عابربانک نگاش کنن.اینطوری زندگی براهمشون راحت ترمیشه