2777
2789
عنوان

مردای دو زنه زن اول رو بیشتر دوست دارن یا دوم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 98 پست

بنظرم هیچکدوم و دوس نداره 

استثنا بعضیاسون دومیو دوس دارن

زن اول خیلی احمق و ساده اس ک رضایت داده شوهرش زن بگیره مردا زن احمق دوس ندارن 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
اصلا نگو مرد بهشون باید گفت نجسای هرزه ای که یه نجس هرزه دیگرو بعد زنشون میگیرن 

👌🏻👌🏻

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یه نفرو میشناسم بعد فوت همسر اول،همسر دوم اختیار کرد قشنگ سر تاپای این خانومو طلا گرفته در صورتیکه برای همسر قبلیش همچین کاری نکرده...یه خونه و باغ هم زده به اسم خانوم دوم😄

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
اگه اولی رو دوست داشت که دومی رو نمیگرفت

بعضیا زن اولشونم خوبه ازفازاون فکرمیکنن همه زنا خوبن بخاطراون یانیازجنسی که بخاطربچه های بزرگ وخونه کوچیکو دیگه بهانه های مختلف برای گوه خوری اضافه😁

اللهم.صل علی محمدوآل محمد.عجل فرجهم وآل طاهرین💝
مهریه       خاهر مهریه نجومیه با این قیمت سکه

اره البته بچه ومعضلات طلاقم هست

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

ننشونو بیشتر دوس دارن

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
اگه اولیو دوست داشتن چرا دومیو گرفتن؟  اگه دوسش نداشتن چرا طلاق نگرفتن؟  به نظرم تکلیفشو ...

بخاطراینکه مهریه ندن طلاقم نمیدن زن اولم یه زن حقیره که مونده تو اون زندگی

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

بچه ها یه سوال من شوهرم یکی نامزدبودجداشد دومی روعروسی کردجداشد منم مه سومیم ۱۱ساله دارم زندگی میکنم باهاش حالاباتعدادزناش کارنداشته باشین...همش برامن سواله میگن هیچ عشقی تو دنیامثل عشق اولی نیست راسته یعنی امکانش هست هنوز فکراولی ودومی توسرش باشه آخه بااولی عشق روتجربه کرد بادومی شب زفاف من بدبخت هم هیچ

درخواست دوستی آقایون ممنوع🙏🚫❌