2777
2789
عنوان

مردای دو زنه زن اول رو بیشتر دوست دارن یا دوم رو

| مشاهده متن کامل بحث + 3250 بازدید | 98 پست
اینکه دوستمون گف اگه به خاطر بچه زن دوم بگیره چی‌... کدوم رو بیشتر دوست داره.‌.‌.واسه منم سوال شد

دقیقا سوالم همینه

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلا بچه بیاره بده به زن اول بزرگش کنه من این مورد رو دیدم اینطوری 

خیلی باید پست باشه که اینجوری از یه زن استفاده ابزاری کنه مگر اینکه اون زن دوم اول بهش گفته شده باشه که قراره بیاد تو این زندگی بچه بیاره بده به اینا و بره

مگرنه میرن رحم اجاره ای تخمک اهدایی و هزار جور کوفت و زهرمار دیگه میکنن 

💜❤️
عزیزم شما به خاطر فکر کردن به موارد منفی ، برو حال ایم رو ببر که نی نی داری و به نکات مثبت زندگیت نگ ...

انرژی مثبت مرسی🤩😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
اگه شما عاشق شوهرت باشی و مشکل داشته باشه ولش کردی و رفتی دوباره ازدواج کردی که بچه دار بشی  ا ...

مشکل اینه که زن نمیتونه بره با یکی دیگه ازدواج کنه و صرفا بچه بیاره و با همسرش زندگی کنه ولی مرد میتونه هر کاری خواست بکنه

مشکل اینه که زن نمیتونه بره با یکی دیگه ازدواج کنه و صرفا بچه بیاره و با همسرش زندگی کنه ولی مرد میت ...

خوب اگه عاشق زنش باشه میذاره خودش راهشو انتخاب کنه 

میگه من دیگه نمیتونم اینطوری بدون بچه 

اولویتم بچست

میمونی یا میری؟ نصف اموالمم بگیر برو پی زندگیت 

یا بمون و منو با یکی دیگه قسمت کن

💜❤️
تازه بچه دومی رو بیشتر دوست داره بچه اولیاش رو از خونه بیرون کرده😔😓

مغزم داره میترکه تحمل ندارم خدای نکرده زبونم لال گوش شیطون کر شوهرم به یکی دیگه محبت کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو هم اعصابت بهم ریخت😂

خدایی ازدواج بخاطر بچه هم شد دلیل؟ 

یعنی میتونه دلیل باشه ولی کسیکه اینکارو میکنه اصلا حق نداره بگه زنمو دوست دارم 

دوستش داشتی تخمک اهدایی میگرفتی، نمیشد رحم اجاره ای میگرفتی، نمیشد بچه از پرورشگاه میاوردی 

این همه راه

💜❤️