2777
2789
عنوان

رقابت جاریم توی تولد همسرامون😐😐😐الان کیک فروشه زنگ زد😅😅

| مشاهده متن کامل بحث + 4580 بازدید | 163 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد حالا اینا بکمار مهم نیست ک طرح منوبرداشته ازاینش دلخورم زنگ زده ک کیک چ مدلی سفارش دادی منم گفتم سوپرایزه بعد گفت طرح فلان بعد دهنم بازموند گفتم ا منم همین دقیقا بعد گفت اگ میشه توطرحتوعوض کن منم گفتم چرا بعد گفت جالب نیست دوتا کیک مثل هم باشن وقطع کردبعد منم ب شوهرم گفتم ک قبل زنگش دوستم بهم گفته ک املرگرفته واصلا این طرح ب ذهن خودش نرسیده باید بهش زنگ بزنم بگم نگه خرم. بعد شوهرم گفت ولش کن اون ک تودلش میدونه طرح انتخابی توبوده اول توهم یه کیک ساده بگیر ک اون خجالت شه

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘
بنظرم خیلی زشته وقتی برادرشوهرت سال اول ازدواجشه.. و مسلما میخوان خودشون تولد بگیرن شما تولد بگیری ک ...

خو عزیزم ازقبل هماهنگ کرده بودیم بعد یهوهمون شب گفت من نمیام.بدکردم ۶۰نفرادمو خودم تدارک دیدم 

لطفا منو لایک نکنید😘😘😘

حالا چون دوقلو ان حتما که نباید تولداشون باهم باشه...هرکی تو خونه خودش بگیره ....

شما هم میدونی اخلاق جاریت رو میخواستی بگی من چیزی سفارش ندادم 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بعد متاهله؟؟؟زنش حسوده؟؟؟اخه این فقط بامن ایطوره ۶تاجاری هستیم

دو ساله اون قل عقده.خییییلی با من بد هست جاریم.

حسووو وودا.البته داداش دو قلوش قبل زن گرفتن هم حسادت میکرد به ما.هه.

منم  ۳تا جاری دیگه دارم ماهن.

حالا چون دوقلو ان حتما که نباید تولداشون باهم باشه...هرکی تو خونه خودش بگیره .... شما هم میدونی اخل ...

ما سر تولد انقد بحثداشتیم ک نگو.اگه به عقب برمیگشتم هیچوقت با دوقلو ezنمیکردم

2810