سلام گلم امیدوارم پیاممو بخونید و راهنماییم کنید.منم دکتر بهم گفت صبر کن تا ۲۴مهر تا عادت بشی و طبیعی سقط بشه اگر نشدی بیا قرص بهت بدیم.۱هفته لکه های کوچیک داشتم و قهوه و ترشح خونی بعدش.۳روز یکم لکه ها به پد میومد و رنگش روشن شده بود.بعد از اون سه روز دیگه نوار باید میزاشتم و رنگ های روشن ازم خارج میشد همش داشت زیاد میشد.تا همین ۱ساعت پیش.همش نوارم پر ازخون میشد و یه دردی اومد سراغم من یکم زور زدم اگه چیزی هست بیاد بیرون البته چون خیلی دل درد داشتم .مثل زمان شروع عادت که دیواره رحم میریزه.با عرض پوزش کلی لخته های سیاه مثل جگر ازم خارج شدهمراه با خون شل و یه چیز بزرگ پوست حالت بود که اول پریودی میاد.خوشحال شدم گفتم دردم خوابید
بعد از اون به دو دقیقه نکشید با یه عطسه کلی خون ازم خارج شد.یه نوار بهداشتی پرشد از این مشبک ها
بعد رفتم سرویس در حد یه کاسه بزرگ شاید بیشتر ازم خون روشن مثل اب شل خارج میشه.لخته های تمیز و قرمز روشن هم زیاد میاد ازم.هرچی خودمو میشورم فقط آب قرمز میشه انگار سر گوسفند بریدن.۵ دقیقه تو سرویس خودمو شستم تا بند بیاد ولی همه سرویس پر از خون شد.و دهانه رحم اندازه یه نیم بند انگشت باز شده.
الان نمیدونم باید چیکار کنم.طبیعی هست این مقدار خون یا خون ریزی حساب میشه و باید برم دکتر؟ تروخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه😢میترسم