2777
2789
عنوان

تا چند روز بعد از سقط خون ریزی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132708 بازدید | 57 پست

سلام وقت همگی بخیر 

من سقط داشتم با قرص سایتوتک جنین 50روزه بود تغریبا 

بعد از سقط 16 روز خونریزی کامل داشتم شدید

بعد از اون خیلی کم به طور لک و ... اومد بعد الان بعد گذشت ۲۵ روز بعد سقط ازم هم خون کم رنگ میاد هم انگاری ترشح شدید به رنگ کرمی  این عادیه یا چیه ؟؟؟

سونو هم رفتم گفت چیزی نیست تو رحمت 

اگه کسی می‌تونه راهنمایی کنه ممنون میشم  

منم بعد از دو هفته درد و عقب افتادن پریودم سقط طبیعی داشتم بعد ازون هم چنروز خونریزی طبیعی داشتم تمو ...

سلام گلم امیدوارم پیاممو بخونید و راهنماییم کنید.منم دکتر بهم گفت صبر کن تا ۲۴مهر تا عادت بشی و طبیعی سقط بشه اگر نشدی بیا قرص بهت بدیم.۱هفته لکه های کوچیک داشتم و قهوه و ترشح خونی بعدش.۳روز یکم لکه ها به پد میومد و رنگش روشن شده بود.بعد از اون سه روز دیگه نوار باید میزاشتم و رنگ های روشن ازم خارج میشد همش داشت زیاد میشد.تا همین ۱ساعت پیش.همش نوارم پر ازخون میشد و یه دردی اومد سراغم من یکم زور زدم اگه چیزی هست بیاد بیرون البته چون خیلی دل درد داشتم .مثل زمان شروع عادت که دیواره رحم میریزه.با عرض پوزش کلی لخته های سیاه مثل جگر ازم خارج شدهمراه با خون شل و یه چیز بزرگ پوست حالت بود که اول پریودی میاد.خوشحال شدم گفتم دردم خوابید

بعد از اون به دو دقیقه نکشید با یه عطسه کلی خون ازم خارج شد.یه نوار بهداشتی پرشد از این مشبک ها

بعد رفتم سرویس در حد یه کاسه بزرگ شاید بیشتر ازم خون روشن مثل اب شل خارج میشه.لخته های تمیز و قرمز روشن هم زیاد میاد ازم.هرچی خودمو میشورم فقط آب قرمز میشه انگار سر گوسفند بریدن.۵ دقیقه تو سرویس خودمو شستم تا بند بیاد ولی همه سرویس پر از خون شد.و دهانه رحم اندازه یه نیم بند انگشت باز شده.

الان نمیدونم باید چیکار کنم.طبیعی هست این مقدار خون یا خون ریزی حساب میشه و باید برم دکتر؟ تروخدا هرکی میدونه راهنماییم کنه😢میترسم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دیروز قرص سایتوتک استفاده کردم خیلی درد داشتم دوتا لخته خون هم دفع کردم ولی امروز هیچی نیس دیگه اصن خونریزی ندارم احتمال داره جنین سقط نشده باشه ۶ هفتم بود. 

خیلی استرس دارم

سلام دوستان وقتتون بخیر من 18 مهر قرص خوردم و بعد چند ساعت سقط داشتم حالا پنج روز گذشته و یهو دل درد ...

حتما سونو برو بعد از سقطم آزمایش هموگلوبین بده یوقت خدایی نکرده کم خونی نگرفته باشی 

الان اوضاعت چطوره اوکی هستی؟

من دیروز قرص سایتوتک استفاده کردم خیلی درد داشتم دوتا لخته خون هم دفع کردم ولی امروز هیچی نیس دیگه ا ...

سونو واژینال ندادی؟ 

منم ۲۰ مهر سقط طبیعی داشتم ۲۵م رفتم سونو گفت بقایا ۳cc داری الان دوشنبه نوبت دکتر دارم ببینم بهم چی میگه

جنین ۶ هفته قلبش تشکیل نشد خودش سقط شد تو ۹ هفتگی 

سلام عزیزمبستگی به بدن خودت داره بعضی از عوارضاش رو به نفر اثر میزاره رو بعضیا نه ولی اگ مصرف کردی ه ...

سلام عزیزم من امروز قرص مصرف کردن درد شدید دارم قرص چی میخوردین واسه درد؟