2777
2789
عنوان

تا چند روز بعد از سقط خون ریزی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 132710 بازدید | 57 پست
من‌باشیاف‌ سایتوتک‌سقط‌کردم الان‌۱۶روزه‌خونریزی‌دارم‌خسته شدم هنوز ی ماهه هم‌نشده‌بود جنین‌ ینی‌ ...

سلام  من الان پیامت رو دیدم منم میخام فردا با سایتوتک سقط کنم خاستم ببینم درد داشت؟الان حالت چجوریه؟وقتی که قرص رو انداختی میتونی فعالیت کنی یا ن؟اگه پیامم رو میخونی بهم جواب بده مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام  من الان پیامت رو دیدم منم میخام فردا با سایتوتک سقط کنم خاستم ببینم درد داشت؟الان حالت چج ...

سلام وقتی‌خونریزی‌شروع‌میشه‌ازدرد‌ادم‌پاره‌میشه‌

چون‌دل‌دردشدیدمیگیری

سقط‌کردی؟

من‌باشیاف‌ سایتوتک‌سقط‌کردم الان‌۱۶روزه‌خونریزی‌دارم‌خسته شدم هنوز ی ماهه هم‌نشده‌بود جنین‌ ینی‌ ...

منم سایتوتک مصرف کردم ۷/۸روز خونریزی داشتم بعد قطع شد بعد خون سیاه اومد ازم دو روز ولی کم بعد قطع شد باز دیشب یه نوار بهداشتی خون اومد ازم الانم ۱۵روز از استفادش میگذره

عزیزم شما سقط کردی؟چندهفته بودی؟راحت بود سقطت؟

سلام.خانومم ۱ماه پیش باقرص سقط داشت هفته ۶م بود با قرص سایتوتک والا خیلی درد داشت ولی خب بعد ی ربع افتاد به درد و کم کم خونریزی و حدودا۲و۳ساعتی طول کشید تا سقط بشه 

بعدش رفتین سونو ؟؟ از کجا باید بفهمه ک‌واقعا سقط شده و تموم؟؟

سونو میدی مشخص میشه سقط شده خونریزی میکنی و لخته دفع میکنی وقتی خونریزی قط شد میری سونو داخلی یا واژینال تا بفهمی چیزی مونده یا نه 

💔🕯️🙏🏻

سلام  من قرص سایتوتک خوردم فقط ی روز خونریزی داشتم خیلی میترسم ک کامل سقط نشده باشه چون دفه قبلی خیلی خونریزی داشتم  الان از ترس دارم میمیرم دیروز قرص خوردم دوتا لخته ی  کوچیک اندازه ازم اومد زیاد بزرگ نبود  ولی کلا بدنم انگار عضلاتم گرفته فقط درد میکنه

منم بعد از دو هفته درد و عقب افتادن پریودم 

سقط طبیعی داشتم بعد ازون هم چنروز خونریزی طبیعی داشتم تموم شد سونو و ازمایشم خوب بود   بعد از دو هفته پریود شدم و الان نزدیک ۱۲ روز پریودم و دیگه خسته و کلافه شدم وسطا این ۱۲ روز خونریزی به شدتی ترسناک بود و رقیق بود دکتر ازمایش داد ولی ازمایش خوب بود 

امپول کا داد ولی خوریزیم قطع نشد قرص هم داد ولی فایده نداشت 

الان موندم چیکار کنم ؟؟؟ دکترمو عوض کردم فردا میرم پیش یکی دیگه 

واقعا هیچیم نمونده

سلام  من قرص سایتوتک خوردم فقط ی روز خونریزی داشتم خیلی میترسم ک کامل سقط نشده باشه چون دفه قبل ...

سلام عزیزم شما سقط کردید منم تو شرایط شما هستم بعد از مصرف قرص س تا لخته اومد بعدش دیگ خون ریزیم کم شد

منکه زیاد بود لخته هم زیاد داشتم ولی بعدش رفتم سونو خداروشکر مشکلی نداشتم 

من تا ۲۰روز خون ریزی داشتم  بعدش قطع شد بعد از ۴۱روز پریود شدم درد کمی داشتم  اینکه من تو پنج هفته شاید هم چهار هفته سقط داشتم یا رحمم کاملا پاک شده به نظرت  چون نامزدم نمیتونم برم سونو البته تو چهار روز اول سقط شاید بیش از ده تا لخته اندازه کف دست ازم افتاد خیلی هم گرمی جات خوردم  میترسم چیزی تو رحمم باشه  چون الان ۵۰ روز میگذره ومن کمر درد گرفتم 

عزیزم خونریزیت چقدر طول کشید؟من ۲۴ روزه سقط کردم هنوز خونریزی دارم