2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سقط طبیعی یا کورتاژ؟معمولا تو سقط طبیعی خونریزی بعد کلا بیشتر هست

من ک حتی تو عادت های بعد سقطمم هم لخته بیشتر داشتم نسبت به قبل هم کلا خونریزیم بیشتر بود اما دکتر رفتم مشکلی نبود 

سقط طبیعی یا کورتاژ؟معمولا تو سقط طبیعی خونریزی بعد کلا بیشتر هست من ک حتی تو عادت های بعد سقطمم هم ...

سقط طبیعی داشتم بعده پنج روز درد کشیدن افتاد..بعدش سونو رغتم گفت تو رحمت چیزی نیست ب کورتاژ نمیرسی نگران نباش..

اما لخته مانند زیاد میاد ازم..میگم پس اینا از کجا میان نگران میشم 

کاربری سومم 🥺
سقط طبیعی داشتم بعده پنج روز درد کشیدن افتاد..بعدش سونو رغتم گفت تو رحمت چیزی نیست ب کورتاژ نمیرسی ن ...

منم دو بار سقط داشتم یه بار طبیعی یه بار کورتاژ 

تو سقط طبیعی حتی اگ جنین و جفت و اینا کاملا خارج بشه بازم یه سری رگه های خونی و اینا داخل رحم هستش به خاطر همین بیشتر خونریزی داری ولی چیزایی ک باقی مونده دگ خطرناک نیس 

تو کورتاژ چون کامل رحم تخلیه میشه معمولا خونریزی کمتره 

چرا پنج روز درد کشیدی خب؟؟؟اگر به خونریزی افتاده بودی کورتاژ میکردی اذیت نمیشدی 

البته سقط طبیعی عوارضش خیلی کمتره ولی واقعا جون آدم درمیاد 

منم دو بار سقط داشتم یه بار طبیعی یه بار کورتاژ  تو سقط طبیعی حتی اگ جنین و جفت و اینا کاملا خ ...

ممنون از راهنماییت عزیزم 

جرات کورتاژ نداشتم میترسیدم تحمل کردم تا خودش بیاد بیفته 

کاربری سومم 🥺

عزیزم مشکلی نیست و لخته ها طبیعین. خونریزی حتی ممکنه تا یک ماه طول بکشه ولی معمولا تا دو هفته بعد از سقط خونریزی تموم میشه کارهایی که تو این پست خونریزی بعد از سقط در هفته 21 گفته انجام بدین تا زودتر خوب بشین

عزيزم بعد از كورتاژ چقدر زمان برد تا دوباره پريود شدي؟

من سه سال پیش کورتاژ کردم. ماه بعدش پریود شدم. پریودامم بدون مشکل و منظم بود.

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️