بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خوب چرا بريدي؟؟!بگو با راه حل مناسب شايد بتونم كمكت كنم
بابا وحشتناک اگ کار بدی بکنم قهر میکنه، الان سه چهار روزه هرچی زنگ میزنم ج نمیده، امروز براش کلیپ فرستادم و توش حرف زدم، الان میبینم پاک کرده😔 من کار خیلی بدی کردم از رو شوخی ، شوخی خرکی ، من اشتباه کردم ولی خب دلم میخاد بپذیره اشتباهمو همونجوری که من میگذرم . این یه مورده. دیگ صبر ندارم. تاپیکای قبلم توضیح دادم
[QUOTE=164211499]بابا وحشتناک اگ کار بدی بکنم قهر میکنه، الان سه چهار روزه هرچی زنگ میزنم ج نمیده، امروز براش کلیپ ف ...[/Q
شوهر من اینجور نبود.تو دوران دوستی خیلی دوسم داشت.مدام پسش میزدم چون نمیخواستم بیشتر ازین وابستم بشه ولی اون هی میومد.بشدت پیگیرم بود ولی خب همیشم میگفت برا ازدواج بهم دل نبند.الان یوقتا این حرفشو میگیم و میخندیم😂
خدایا دخترمو از شر رفلاکس و آلرژی نجات بده.برای محقق شدن آرزوم یدونه صلوات بفرستید😍
پیر بود اون مرده دعا نویس؟ فامیلم باید بگی؟ دعا رو به خورد شوهرت دادی ؟ ببخشید این همه سوال میپرسم و ...
خواهش میکنم عزیزم.من ندیده بودمش راستش.تلفنی دعا گرفتم.یکی از دوستام شمارشو داد.نه فقط اسم خودم و مادرم.اسم طرف و مادرش.یه کاغذ داد تو آب له کردم تو حموم ریختم رو سرم.یه دعا داد تو آب شستمش ۷ شب ریختم تو شربت بهش دادم
خدایا دخترمو از شر رفلاکس و آلرژی نجات بده.برای محقق شدن آرزوم یدونه صلوات بفرستید😍
آها ولی در کل باید پیشت باشه که بهش بدی بخوره......
اره برا من اینجور بود.من راحت بودم و آزاد.اونم از خداش بود ک بیاد پیشم.هفت شب رفتیم بیرون تو شربت و نوشابه میدادم بهش.شبه آخر یادم نمیره هرگز.لیوان آخرو نمیخورد.وحشتناک بود اصلا.ب زور و خواهش و مشکوک بازیه من خوردش یهو برقای کافی شاپ رفت😑اونم گفت خیلی حالم بده تو دلم غوغاس و سریع بلند شد و ب طرز عجیبی رفت...امیدوارم اگر گناه کرده باشم خدا منو ببخشه ولی من عاشقش بودم اگر بهش نمیرسیدم تا آخر عمرررر غصه میخوردم فک میکنم حال منو قشنگ درک کنی
باور کن اگر به خیر و صلاحت باشه شهدا حتما جواب میدن. من حرف الکی نمی زنم باور کن دیدم که میگم. کاری با دعا نویس و این جور چیزا نداشته باش. اول از همه هون چیزی که خدا بخواد همون میشه این کارا همش بهونس برای اینکه دلمون رو خوش کنیم به اینکه حالا کاری کردیم. دوما من توی زندگیم و اطرافیانم خیلی عنایت و توجه شهدا رو دیدم. از خدا اون چیزی که به خیر و صلاحت هست رو بخواه عزیزم. می دونم تحمل بعضی چیزا سخته ولی اگه اون چیزی که می خوای برآورده نشه دلیل بر این نیست که تنهایی شاید به خیر و صلاحت نیست
از شهدا هم کمک بخواه، من به عنوان کسی که از در خونشون حاجت گرفتم دارم میگم کاری هم به جناحات سیاسی و اینجور چیزا ندارم