2777
2789

یه تاپیکی دیدم یه ساعت پیش راجب همین موضوع ولی خودم کنجکاوم بدونم کسی تا حالا همچین کاری کرده؟ الان زندگیش چطوریه؟

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تایپک اخرمو بخون داستان ازدواجمو نوشتم اگه براش تلاش کنی میشه این دعا معا هارم بریز دور

تاتوانی درجهان یک رنگ باش قالی از صد رنگ بودن زیرپاافتاده است💞💖❤عشق زندگیم همسر مهربونم خیلی دوست دارم اگه میشه برام یه صلوات بفرستید🥰🙏
آخه زندگی که بخواد با دعا شکل بگیره همون نگیره بهتره  مگه دعا تا کی میخواد تاثیر داشته باشه

نمی‌دونم ولی خودمم ی مورد دیدم که طرف پسر میگفتن ک دختره پسرمونو دعایی کرده ، الانم یه بچه دارن که سه سالشه 😐

عزیزم تایپک اخرمو بخون داستان ازدواجمو نوشتم اگه براش تلاش کنی میشه این دعا معا هارم بریز دور

خودم تو فکر دعای افزایش محبتم 

نمی‌دونم ولی خودمم ی مورد دیدم که طرف پسر میگفتن ک دختره پسرمونو دعایی کرده ، الانم یه بچه دارن که س ...

مطمئن باش اگه با دعا بوده هرکس براشون دعا گرفته هر چند وقت باید دعا بنویسه برا زندگیشون

خب تا کی ....

من😑از یه آقای شمالی دعا گرفتم.سره یه هفته ک روال دعا تموم شد گفتش یچیزی تو وجودم میگه باید بیام بگیرمت😂 کسی ک همیشه بهم میگفت هرگز ب فکر ازدواج نیستم یه هفته ای ازین رو به اون روشد.زندگیمم خوبه خداروشکر.۵ ساله عقد و ازدواج کردیم و یه دختر داریم.یسری مشکلات جزئی داریم ک عادیه ولی من شماره اون آقارو گم کردم حیف شد

خدایا دخترمو از شر رفلاکس و آلرژی نجات بده.برای محقق شدن آرزوم یدونه صلوات بفرستید😍

من درباره دعا گرفتن اطلاعی ندارم. ولی این موضوع تاپیکت منو یاد یه چیزی انداخت. یه خانم و آقایی بودن که خیلی دلشون می خواست باهم ازدواج کنن ولی نمی‌شده. میرن گلزار شهدا از اول شروع میکنن به راه رفتن با هم قرار میذارن که چشماشون رو ببندن و سر هرقبری که وایمیستن از اون شهید بخوان که واسطه ازدواجشون بشه. دقیق نمی دونم که چه اتفاقی افتاده بوده اما حدودا یک ماه بعدش میان سر مزار همون شهید عقد میکنن 

عزیزم من درباره شهدا خیلی شنیدم که حاجت میدن

بخواب دنیا کسی با من دیگه کاری نداره 
من😑از یه آقای شمالی دعا گرفتم.سره یه هفته ک روال دعا تموم شد گفتش یچیزی تو وجودم میگه باید بیام بگی ...

پشیمون نیستی؟ به دعا نویس چی گفتی؟

من میخام برا نامزدم دعای محبت بگیرم