2777
2789
عنوان

بی حس شدن و کرختی

18 بازدید | 0 پست

سلام لطفا هر کسی تجربه این چنینی داشته یا از نزدیکان دیده راهنماییم کنه ممنون میشم.

من جمعه سرما خورده بودم سرکار هم میرم یکشنبه که سرکار بودم یهو دیدم نفسم به زور بیرون میاد یه چیزی مثل تنگی نفس بعد رفتم تو سر کار دراز بکشم دیدم دست و پامو کم کم یخ بستن و سفت شد انگار خون توش جریان نداشته باشه دست و پامو قفل شد به زور بازش میکردم.شکمم سنگین شد انگار داشتم می مردم کل بدنم می‌لرزید مثل یه آدم فلج شده بودم .اورژانس سرم زد بردنم بیمارستان. تا دوساعت حالم خوب شد فقط انگشت شصتم رو نمی‌تونستم تکون بدم. یکم بعدش بهتر شدم. اومدم خونه شب لرز گرفتم وقتی پا میشدم مثل صبح پاهام و دستام بی حس می شد و دوباره انگشت شست هر دو دستم بی حس شده بود به زور بازش میکردم دیگه دستشویی رو چهار دست و پا میرفتم که مثل صبح نشم. رفتم بیمارستان آزمایش گرفتن گفتن تو خون مشکلی نیست. اومدم خونه یه روز خونه کامل استراحت کردم . امروز رفتم مدرسه سرم گیج میرفت سر صبحونه. نوشابه و دو لیوان چایی قند هم خوردم بازم سرگیجه داشتم . مرخصی گرفتم اومدم خونه . همش میترسم نمی‌دونم چمه. صبح که بیمارستان بودم گفت سمپاتیک هست میگم آخه سمپاتیک یهو میگیره بعد چند دقیقه تا یک ساعت ول می‌کنه برا من تکرار شد فک نکنم از اون باشه البته اینو دکتر عمومی گفت .راستی پرید هم هستم. این اتفاق چند ماه پیش تو تابستون هم بعد سرم زدن افتاد ولی به شدت الان نبود. اگه میتونید راهنماییم کنید نمی‌دونم چمه.