مادرشوهرمن ک هیچی بچه اولم عین خیالشم نبود الان دومیم همیجوره فاصلمون پیاده کمتر از ده دقیقه هس من مامانمم فوت کرده هیچکس نیس بم برسه الان شش ماهمه تو ای مدت دریغ از یه بار غذا درست کردن یا تعارف بزنه بگ بیا خونه ما سه ماه اول خیلی حالم بد بود الان مامان خودش مریض شده بینارستانه رفته شهرستان بهم گفت کسی نیس غذا برا بچه ها درس کنه بچه هاشم بزرگن یه دختر یه پسر ولی دخترش شاغله منم تو دلم گفتم به من چه موقع من مث جنازه افتاده بودم نمیتونسم اشپزی کنم به هیچ جاتم نبود شما بودید میرفتید 😏بعدم ک بچه دنیا میاد کلا بچمو صاحاب میشن برا بچه اولمم محل نمیداد دنیا ک اومد نوم نوم میکردن 😏😏😏
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
زن هستی ولی مرد باش.منم زنم.ولی انتظاری از کسی ندارم با اینکه همه مهربونن لطف دارن.ولی آویزون نمیکنم ...
آره اینا که گفتی درست . منم انتظاری از کسی ندارم.
ولی اینکه میگی مرد باش اشتباه
اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
عزیزم شوهر من تا وقتی خونه پدرش بوده حقوقش رو تمام و کمال میداده خانوادش واسه حرجی و اجاره خونه الان ...
همسرتان وظیفه اش بوده است،این طرزصحبت تان هم اصلادرست نمی باشد،یعنی چه که درباره مجردی ایشان اصلانظربدهید الانش راام نبایدنظربدهیدچون مادروپدرحق وحقوقشان خیلی بیشتراست.بنده صرفابه این خاطرگفتم که فکرخودتان رامشغول نکنیدبی خودی،وگرنه خودم نه تنهاتوقع مالی که اصلابلکه ازنظرمحبت نیزازهنسرم هم توقع ندارم،چون خودم اذیت می شوم،البته وظایف همسرم رابااحترام ومحبت لازم باشدتذکرمی دهم بهشان،ولی واقعانسبت به خانواده ایشان هیچ توقعی باهمه خوبی هایشان ندارم،چون خودم اذیت می شوم.هرچه قدرتوقعتان ازآدم هابیشترباشدمیزان اذیت وازارروح خودتان رابیشترمی گنید،تاجایی که می شودبادیدیحسن ظننگاه کنید.بازهم انتخاب باخودتان است آرامش روان خودتان یاخودخوری واذیت شدنتان.
من باردارم بنده خدا هر روز زنگ می زنه البته خودش پزشکمم هست هفته ای دوبارم میاد بهم سر میزنه معاینه می کنه. می دونه ظهرا چون همسرم نیست منم اهل غذا واینا نیستم خودش هر دو روز یه بار برام غذا می فرسته یا بنده خدا خواهر شوهرم میاد پیشم که من تنها نباشم.
از همین الانم به شوهرم گفته از ماه ۷،۸ دست زنت می گیری میای خونه ما تا زایمان