2777
2789

من هنوز بچه ندارم ولی مطمئنم سنگ تموم میزاره بنده خدا 😍

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادرشوهرمن دوران بارداری خیلی هوامو داشت خداییش زنگ میزد میگف چی هوس کردی بپزم بیاید اینجا بعدشم ک بچم به دنیا اومد یک ماه خ مامانم بودم بعدش اومد خونمون کلا بچه رو نگه میداشت من میخوابیدم

لااااایک نکنید🤚لاااااااایک نکنییییید👹👹

شما هم نرو .. برای من هیچ کدومشون ی چیکه آب تو دستم ندادن بدنیا هم اومد حتی نیومدن تبریک بگن یا زنگ بزنن ، بعد گفتن ما ترکا رسم داریم عروس بچه رو بیاره پیش پدرشوهر و تبریگ بگه .. چون بچه از اوناست😑

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

من که الان باردارم بچه اولمه..

خداییش چندباری برام غذا فرستاده فسنجون درست کرده فرستاده میدونه دوس دارم آش رشته فرستاده برام..

میوه میگیره پدرشوهرم برام میفرسته..

خشکبار چندباری برام فرستاده..

ن خداییش حواسش بهم هست..

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤

اول مشکلمو با بیشعوری همسرم حل کنم بعد به مادرش فکر کنم ... یکی میخواد با اون کنار بیاد

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

مادرشوهر من جونش واسه نوه هاش در میره.چه نوه ی دختری چه پسری.واسه منم خیلی زحمت کشید بنده خدا.ان شاءلله خدا صد برابر جبران کنه واسش.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اول مشکلمو با بیشعوری همسرم حل کنم بعد به مادرش فکر کنم ... یکی میخواد با اون کنار بیاد

عاشقتم😂

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...

مادر شوهر من دریغ از ی زنگ خشک و خالی سر هر دو تا بچه هام ....اسمش روشه مادرررررر شوهررررررر منم مریض میشه عین خیالمم نیست همه اینا ب اون روزا در😜زندگی خودم و میکنم چیکار دارم با قوم یاجوج ماجوج اخه😂😂😂😂😂

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

شیما جان کجایی هستی؟

فامیل مون مثل همه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕

به خدا قسم آدم یه تیکه نون خشک تو خونش بخوره بهتره تا غذایی که امثال ایجور آدما برامون بیارن 7 ساله پیش سر دخترم که بارداربودم چون با خانواده شوهرم یه جا زندگی می‌کردیم گاهی بعضی غذا ها که بوی خوب داره مثه قرمه و اینا که میپختن در حد یه بشقاب برام می‌آورد از اون موقع تا حالا دیوانم کرده به شوهرم گفته غذاهایی که براش پختم آوردم را باید برام جبران که وگرنه تا قیامت بهم بدهکار اینقد گریه کردم که شوهرم یه دونه چک نوشت برد داد بهش گفت مامان تورو خدا دیگه تمومش کن ولی چند روز بعدش چک را پس آورد 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
من مادرم محل سگ بهم نمیده و خونه اش هم راهم نمیده  ولی مادرشوهرم برام غذا میفرسته گاهی  ...

خدا حفظش کنه 😍😍😍😍چ انسان شریفی

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
مادر شوهر من میاد ب بهانه کمک چتر میشه میخوره هرچیم اضاف بیاد میبره میره بچم دنیا بیاد ب شوهرم ز میز ...

بارداری الان؟فکر کنم باهم زایمان داریم

اسم کاربریم محمدعلی اسم پســرمه❤اشتباه تایپ شد نتونستم درستش کنم😤
حالا بعد شش ماه یه بار ناهار کفت بیاین خونه مام رفتیم مرغ درس کرد اخر ک خاسیم برگردیم گفت دلم میخلس ...

یکم زیادی حساسی به نظرم

خب خیلی خوبه که به فکر بچه شما هست و دوسش داره، درسته حامله هستی ولی بچه که نیستی اگه جوجه هوس کردی خب خودتون درست کنید یا از بیرون بگیرین گرم کنین بخور، سخت نگیر انقدر ، زندگی برای خودت تلخ میشه

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
2810