2777
2789
عنوان

بیاید سیاستای جاریم برا خونوادی شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 86 پست
عزیزم جاری بزرگه منم این مدلیه بااین تفاوت ک برا خانواده شوهر هیچ کاری نمیکنه اما تا کسی میاد خونشون ...

مال من برا خونوادی شوهر خودشو کشته نمیگم بده اتفاقا به نفع کن هست این کاراش بخدا مال من برا جاری بزرگه دولا میشه همش پذیرای همش کار چرا بد باشه من این تایپکو زدم تا ببینم کاربرا چی میگن که بعضیا تحسینش کردن بعضیام نه.من میدونم چون کاراش از ته دلش نیست یه روزی خسته میشه چون خودشو پشت یه نقاب پنهون کرده روزی میرسه خسته بشه و از کوره دربره.ولی فعلا با این تعریفای که ازش میشه خودشو مظلومتر کرده روزی میرسه تعریف براش معنی نداره و فقط دنبال زندگی خودش باشه.شوهر این جاریم هیچی از خودش نداره  چون با باباش زندگی میکنه همچیش شریکیه ولی من و سه تا جاری دیگم خونه داریم ماشین داریم خداروشکر بعضی وقتا سفر میریم  تنهای ولی اون هیچی همش باید تنها با پدرشوهر و مادرشوهر بره بعضی وقتی برا مهمونی شوهرشم همراش نمیاد با پدرشوهر و مادرشوهر میره یعنی اینو تا اخر عمر قبول داره؟؟

🚫لطفا اینقدلایک نکنید🚫کامنت بزارید😁
مال من برا خونوادی شوهر خودشو کشته نمیگم بده اتفاقا به نفع کن هست این کاراش بخدا مال من برا جاری بزر ...

هرکاری ک بالاجبار و برا خودشیرینی انجام بشه یه روزی خسته کننده میشه و ممکنه طغیان کنه و اون شخص یه روز بخودش بیاد ببینه هیچ زندگی نداشته همش درگیر نظر و دید بقیه بوده😌😌😌امیدوارم هیچکی تو موقعیتی قرار نگیره ک برای حفظ موقعتیش مجبور ب تظاهر بشه 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هرکاری ک بالاجبار و برا خودشیرینی انجام بشه یه روزی خسته کننده میشه و ممکنه طغیان کنه و اون شخص یه ر ...

خب به نظرت جاری من برا چی این کارو میکنی که تو دید بقیه باشه بخدا برا خونه پدرشوهر مهمون اومد بود فقط برا اینکه مهمونا منو نبینن اون قرار بود شیرینی ببره منم شربتو داشتم شربتو میبوردم یه جوری از دستم قاپیدش دیگه منم نرفتم پیش مهمون برگشتم اشپزخونه خب اون برا این این کارو کرد که بگن فقط این عروسشون ازمون پذیرای کرد چه عروس خوبی و تا منم غصه دارکنه و مادرشوهر بگه تو این خونه فقط این عروسم خستس و زیاد کار میکنه.خب چرا باید تو این موقعیت باشه؟؟

خب به نظرت جاری من برا چی این کارو میکنی که تو دید بقیه باشه بخدا برا خونه پدرشوهر مهمون اومد بود فق ...

واقعا قضاوت سخته چون هیچ اطلاعی از وضعیت مالی جاریت و پدرشوهرت ندارم بعضیا فقط دنبال اینن ک همه جا ازشون تعریف و تمجید بشه بعضیام مثل جاری من فقط میخوان جلو شوهرشون خوب بنظر بیان بگن زنت چقدرررررخانومه 😤😤😤 چون از برادر شوهرم چه بلحاظ سواد و چهره خیلی پایین تره 😌 بعضیا دنبال ارث و میراثن 😝 اما گلم یه سیاست هس ک میگه اگه میخوای تو چشم باشی پذیرایی کن همه فقط اونیکه پذیرایی می‌کنه یادشون میمونه البته بگم تو خونه پدر شوهرم همه کار با منو جاری کوچیکه همه چی ک آماده میشه جاری بزرگه میپره برا پذیرایی شکر خدا سالی ۲-۳بارجمع میشیم ک اونم مهم نیس بذار خودشو خسته کنه 😁😁

واقعا قضاوت سخته چون هیچ اطلاعی از وضعیت مالی جاریت و پدرشوهرت ندارم بعضیا فقط دنبال اینن ک همه جا ا ...

خوش به حالت که کم جمع میشد.ما هر جمعه برا همین اینقد کفریم از دستش.پدرشوهرم اصلا ثروتمند نیست بخدا شوهرش اصلا اهمیت نمیده که زنش چقد کار میکنه.فقط دوست دارم نرم ولی چه میشه کرد

خوش به حالت که کم جمع میشد.ما هر جمعه برا همین اینقد کفریم از دستش.پدرشوهرم اصلا ثروتمند نیست بخدا ش ...

عزیزم برو و خوش باش مطمئنی باش اگه برا خودشیرینی این خدماتو میده صددرصد یه روز خسته میشه اگرم اخلاقشه ک به حال شما بهتره ک کمتر ب زحمت میوفتی بذار همممممه بگن خیلی خوبه .تو با بقیه خوش بگذرون گلم😊😊😊

عزیزم برو و خوش باش مطمئنی باش اگه برا خودشیرینی این خدماتو میده صددرصد یه روز خسته میشه اگرم اخلاقش ...

انشاالله یه روز خسته بشه همرو به تیر ببنده😂😂😂😂

منم‌ی جاری ایطوری دارم ولی چون مادرشوهرم خرج خونه رو میده تا دو‌روز بره خونه مادرش همه میگن‌چرا رفته فلانی رو تنها‌گذاشته!!بیچاره خیلی خیلی زحمت کش و خانم خوبیه اینا هم‌همش پشتش‌ حرف میزنن چون خیلی خیلی خسیسه😐

اخرش 
خدا خیرش بده 

اره واقعا بخدا همیشه خونشون شلوغه غذا درست میکنه ظرف میشوره کلا همه کارها رو میکنه اگه ی بار کارنکنه فوری حرفش میزنه مادرشوهرم البته پیش من یا بقیه جلو خودش نمیگن

اخرش 
اره واقعا بخدا همیشه خونشون شلوغه غذا درست میکنه ظرف میشوره کلا همه کارها رو میکنه اگه ی بار کارنکنه ...

خب مال ماهم همبنجوریه ادما غیبت کردنو دوست دارن بهشون حس خوشی میده.وگرنه اون این همه کار میکنه چه اجباریه غیبتشو بکنه خونوادی شوهر همه همینن اگه خودمونو بکشیم براشون فقط دنبال یه نقطه ضعفمون هستن یا یه ایراد ازمون تا حرف درموردمون بزنن.خب جاریت اشتباه میکنه ولی تو چیزی نگو بهش تا ادم بده نشی یه روز میرسه پشیمون بشه بزار سنشون بره بالاتر کمردرد و پادرد بگیرن اون وقت میگن چه خریتی کردن